Tre råd til hvordan du får en sugardate der lever op til DINE forventninger

Sugardate forventninger. Du drømmer om at blive hentet i en Bentley og få middag på Noma, men ender alt for ofte i en plettet sofa med Netflix and Chill. Kender du det?

Eksemplet er måske lidt karikeret, men pointen er, at nogle sugardaters går ind i sugardating med én forventning, og bliver mødt af noget helt andet. Det ved vi i RedenUng, fordi vi snakker med rigtig mange af jer, både når det går godt og når det går mindre godt.  Det gør vi på vores rådgivning, som du kan finde her

Det er vigtigt, at du er tydelig omkring dine forventninger til daten og ikke mindst til relationen. På den måde kan du selv være med til at tage første skridt hen imod den perfekte date for DIG. 

Vi har lavet en lille guide, som måske kan hjælpe dig lidt på vej:

Tænk over hvad DU har lyst til

Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du egentlig har lyst til, og hvad du ikke har lyst til. Her mener vi selvfølgelig ikke kun, at du tænker over hvor du gerne vil spise henne, men også overvejelser omkring hvorvidt du vil have sex eller ej, hvor ofte I skal ses, hvor I skal ses henne osv. 

Vær ærlig omkring dine forventninger

Når du ved hvad du forventer af daten, skal du også huske at være tydelig omkring dine forventninger overfor potentielle Sugardaddies/Sugarmamas. Du kan fx skrive det i din profiltekst, men du kan også skrive det i en besked. Husk på, at det er okay, at du har forventninger og ved hvad du vil. Du vil 100 % sortere nogle fra, som synes du er for kræsen, forkælet, snerpet osv. Og det er OK, at de synes det. Men hvis de synes det, er de sikkert heller ikke det rette match for dig. 

Søg flere råd hvis det er svært

Hvis du synes det er svært at finde ud af, hvad du egentlig har lyst til, eller at det er svært at fortælle andre om det, så er du mere end velkommen til at skrive til os på RedenUng. Vores chat og telefon er helt anonym og ganske gratis. Her kan vi snakke om alt, der handler om sugardating. Du finder os på www.redenung.dk 😊