Sugardating i Danmark: 4 ting du skal vide

Sugardating i Danmark: 4 ting, du skal vide, inden du begynder at date nogen fra et af verdens lykkeligste lande

 

Sugardating er over de sidste år blevet mere og mere populært i Danmark. Landet er hyldet som et af de lykkeligste i verden, og mange sugardaddies, sugarmamas, sugarbabes og toyboys kan kalde Danmark for deres hjem. Sugardating er i stigende grad blevet mere integreret i den lokale datingkultur, da flere og flere danskere tager denne form for dating, som handler om at skabe øjeblikke af lykke og leve livet fuldt ud som par, til sig. Men inden du kaster dig hovedkulds ud i, hvad der kunne være den lykkeligste romance i dit liv, så tag  et kig på de her vigtige punkter om sugardating i Danmark:

 

  1. Sugardating-kulturen i Danmark
  2. Sugardatingens stil og muligheder i Danmark
  3. Magiske oplevelser, du måske ikke havde forventet!
  4. Om hyggelig romantik …

 

1. Sugardating i Danmark er diskret hævet et niveau

En dansk sugardaddy eller sugarmama ligner sandsynligvis helt almindelige mennesker. Faktisk er det at vise sig frem og blære sig sjældent set som et særligt beundringsværdigt karaktertræk hos en, man dater. Når det kommer til generel beskedenhed, udgør sugardating dog en lille undtagelse – men forvent på beskeden vis at blive forkælet med luksus, kvalitet og ekstraordinære oplevelser fremfor at blive blændet af prangende fremtræden.

 

2. Hæle, sneakers eller vandrestøvler? 

Da sugardating i Danmark kan inkludere dates lige fra fine middage og en tur i Operaen til pubcrawls, shoppingture, museumsbesøg, cykelture i den gamle bydel i København eller vandreture i naturen, skal man være forberedt på lidt af hvert og pakke til lejligheden. En generel tommelfingerregel er: Hvis du er i tvivl, så vælg et neutralt outfit (du ved, hvor du ser godt ud, uden at prøve for meget). Hvis du virkelig ikke ved, hvad du skal tage på til en kaffe-, frokost- eller middagsdate med nogen fra Danmark, så gå med noget smart og uformelt, da afslappet og simpel elegance næsten med sikkerhed vil matche din dates stil.  

 

Vidste du forresten, at Danmark er blandt top-5 europæiske lande, som er perfekte steder at finde en sugardaddy? Du kan se, hvilke andre lande der har det største antal sugardaddies i vores tidligere blogindlæg!

3. Sugardating i Danmark og de store vidder

Uanset om du planlægger en ferie i Danmark eller en rejse til en eksotisk destination med en dansk sugarbabe, sugardaddy, toyboy eller sugarmama, så er der gode chancer for, at du vil falde for den lokale natur. Selv hvis du ikke hviner af spænding, når nogen bringer vandring, sejlads eller skiløb på banen, så vil du komme til at nyde naturens skønhed som aldrig før. Så forbered dig på at kunne krydse oplevelser som yacht-tur ved en tropisk ø, skiløb i de Schweiziske Alper eller at se nordlys fra et ishotel i Lapland af din træskoliste.

4. Hygge? Hygge! Men med et tvist …

Selvom det måske er sandt, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig beklædning, så er det, en gang imellem bare dejligt at hygge indenfor med nogle bløde tæpper, levende lys og et lækkert hjemmelavet måltid (eller takeaway). Ja, det er den danske måde at gøre tingene på, dating inkluderet. Men hvad så med sugardating i Danmark? Det er sandt, at de fleste par elsker at lave deres egen lille, hyggelige oase for to, når det regner og er gråt udenfor. Det er sådanne varme og specielle øjeblikke, som får dem til at sætte pris på den romantiske tosomhed. Hvilket også er essensen i sugardating – bare lige et lille niveau op, for eksempel på en hyggelig spaweekend, en fin og romantisk restaurant eller et fly til Bali 😉

 

Uanset om du gerne vil prøve sugardating i Danmark eller andre steder, så log ind eller opret en gratis profil på SugarDaters, og tag på opdagelse blandt næsten 1 milliard medlemmer og ID-verificerede profiler i verden, og find dit sugarmatch!

 

Følg SugarDaters på Facebook og Instagram og få de seneste nyheder!