Blive en sugarmama: en praktisk guide til dit sugardating-eventyr

Blive en sugarmama?  Du har tænkt over det, googlet de basale ting, og måske ovenikøbet læst vores tidligere artikler om emnet (hvis du ikke har gjort det endnu, burde du totalt gøre det!). Og du er kommet frem til, at du elsker idéen, og at en spændende, eventyrlig ny romance ville være en vidunderlig tilføjelse til dit liv. Jamen, så har du heldet med dig! Sugarmamas er meget efterspurgte på SugarDaters! Selvom sugarmamas er i undertal sammenlignet med sugardaddies, så er de eftertragtet blandt mænd, kvinder og nonbinære datere. Hvilket betyder, at du som sugarmama vil kunne vælge mellem flere hundrede mulige matches og træffe dit valg uden at gå på kompromis med dit privatliv eller din frihed. Er det ikke spændende?

 

Så hvad skal man overveje, og hvilke trin skal man følge, når man gerne vil være en sugarmama? Vi anbefaler at begynde med understående tips.

 

  1. Kend, og vær ærlig omkring, dine datingmål
  2. Hav den rette tilgang og tankegang
  3. Hvad det rent faktisk kræver at blive en sugarmama
  4. Hav en profil på SugarDaters
  5. Hvorfor tålmodighed er vigtigt
  6. Fra digitalt til virkeligt liv!
  7. Det bedste ved at blive en sugarmama

 

1. Vær klar til at formidle dine datingmål 

At vide, hvad man gerne vil have ud af et forhold, og hvad man er villig til at give, er rigtig vigtigt for at kunne finde ens sande match. Den slags er normalt antydet, men sjældent italesat, når det kommer til almindelig dating. Men det er ikke kun det at kende til, men også at kommunikere ens forventninger overfor hinanden lige fra begyndelsen, som giver sugardating-kulturen dens kant. Derfor skal du, inden du begiver dig ud blandt toyboys og sugarbabes, have en nogenlunde klar idé om, hvad du håber at opleve som nogens sugarmama. Er det at have nogen, du kan overøse med hengivenhed og gaver? Ser du dig selv som en mentor, klar til at hjælpe nogen med at komme til tops i livet og karrieren? Eller søger du godt og sjovt selskab til at rejse, slappe af og komme væk fra de daglige rutiner sammen med? Foretrækker du et monogamt forhold, eller er du klar til at skubbe til dine grænser og kaste dig ud polygami? Der er ikke nogen forkerte svar. Ligegyldigt hvad du søger, er det okay, og med en smule tålmodighed og lidt held finder du det. Det er trods alt dig, der fastsætter vilkårene!

 

Nysgerrig på, hvilke mænd du vil støde på, når du kigger efter toyboys? Så kig her!

 

2. Vær modig

Du er kommet vidt i livet, du har alt, du skal bruge, og du er villig til at dele det med nogen. Som en person, der er interesseret i at blive en sugarmama, har du næppe brug for at blive mindet om at være modig. Når det er sagt, så er sugarmama-livet ikke for alle: Det kræver styrke, uafhængighed og selvtillid. Som du måske har erfaret, så bliver kvinders datingvalg ofte gransket mere end mænds (ja, stadig). Og at vælge at blive en sugarmama – dvs. en kvinde, som har den dominerede rolle i et forhold til en yngre og charmerede person – er, ikke overraskende, stadig for mange et kontroversielt valg. Ikke dermed sagt, at der ikke er sket ændringer i samfundet ift. kønsroller i et forhold. For det er der, men der er stadig noget vej endnu. Så medmindre du har et par ekstra liv liggende forude, er der så overhovedet nogen grund til at vente på, at folk ændrer mening? Og vil der nogensinde være et bedre tidspunkt til at høste frugterne af dit hårde arbejde med en smuk og charmerende toyboy eller sugarbabe ved din side? Det vil du kun finde ud af, hvis du er modig nok til at prøve!

 

3. Det skal der til for at blive en sugarmama (det er sikkert ikke, hvad du tror)

Hvad skal der egentlig til for at blive en sugarmama? Er det en succesfuld karriere, et imponerende netværk, en overdådig livsstil, udsøgt stil eller god smag? Det kan være hver enkelt af disse ting, eller dem alle på én gang. Men det kommer ikke kun an på, hvad du har – at være en sugarmama er meget mere end det. Faktisk er det ikke det, du har, som gør dig til en sugarmama. Det handler mere om ønsket om at skabe ekstraordinære oplevelser i et forhold, at overraske den anden person og at føle glæden ved at tilføje værdi til din partners liv. Kort sagt, for at blive en sugarmama skal du være generøs og brænde efter at få din partner til at føle sig værdsat! 

 

Hvis du er interesseret i at date kvinder, så burde du læse vores artikel om sugarbabes!

 

4. Opret dig på SugarDaters!

Hvis du er nysgerrig på at blive en sugarmama, er du velkommen til at oprette en profil og begynde at kigge nærmere på de mange hundrede spændende kandidater, du kan kaste din hengivenhed på. Måske kommer du til at nyde de stunder, hvor du kan sidde og tjekke dine matches og chatte med personer, hvis billeder eller sjove profiltekster har fanget din opmærksomhed – lige indtil du tager på den dér helt specielle date, som får dig til at slette din profil og starte dit eget, rigtige sugareventyr.

 

Før du kommer dertil, kan du kaste et blik på, hvad du får med en gratis profil på SugarDaters, og hvilke features du får med et premiummedlemskab!

 

5. Tålmodighed er vigtigt

Med alle disse muligheder lige ved hånden er du måske fristet til at kaste dig direkte ud i det. Og det er forståeligt! Men husk: Alt godt kommer til dem, der venter. Giv dig selv chancen for at lære din potentielle partner at kende, og sørg for, at jeres interesser og ønsker stemmer overens. Når du bruger en smule mere tid, kan du også bedre fastslå potentielle partneres engagement og undgå catfishes eller scammers.

 

6. Glem ikke at mødes ansigt til ansigt <3

Arranger et møde for at lære personen at kende, efter du har fundet den perfekte kandidat. Det er trods alt svært at vide, om der er kemi, når man kun har kommunikeret via en skærm! Vælg et sted, hvor I vil kunne snakke, udveksle idéer og forventninger, og sørg for, at din sugarmama-rejse kommer rigtigt fra start.

 

7. Hav det sjovt!

Naturligvis! Det er en af de vigtigste grunde til at sugardate. At være en sugarmama er en gave, som du giver din udvalgte date, men, allervigtigst, en gave til dig selv: Du giver dig selv lov til at blive forelsket, og det på dine egne betingelser. Det handler også om, at du tillader dig selv at få benene fejet væk under dig og nyde livet fuldt ud. De bedste oplevelser er trods alt dem, du deler med andre. 

Nu, da du ved, hvad der skal til for at blive en sugarmama, er du så klar til at give det et skud?

Log ind eller opret en gratis SugarDaters-profil, og lad eventyret begynde! 

Glem ikke at følge os på Facebook og Instagram for at få de seneste updates!