Yngre mænd: 9 grunde til, hvorfor du måske falder for en yngre partner

Yngre mænd elsker modne kvinder. Det slog vi fast i sidste uge, da vi kom ind på alle de fantastiske grunde til, hvorfor en moden skønhed simpelthen er uimodståelig for mænd i 20’erne og starten af 30’eren. Det samme er selvfølgelig gældende for unge mænd, der er tiltrukket af mænd – en mere moden, mere erfaren mandlig partner er lige præcis det, mange homoseksuelle, biseksuelle eller tilmed binysgerrige mænd drømmer om. Men hvorfor skulle du, en succesfuld kvinde eller mand i 40’erne, 50’erne eller 60’erne, overveje at date nogen, som stadig jonglerer med universitetsopgaver eller måske først lige er kommet på arbejdsmarkedet? Jamen, der er mange grunde – og nej, de har (for det meste) ikke noget med tiltrækning at gøre.

Yngre mænd er spændende!

Yngre mænd er ikke tynget af de problemer, der kommer med alderen. De har ikke så meget at miste og er derfor mere dristige, mere villige til at tage chancer og kaste sig ud i det ukendte. At date en yngre mand kan hjælpe dig med at genopdage ungdommens spænding, eventyr og spontanitet, noget, mange af dine jævnaldrende ser ud til at have mistet for altid.

 

Yngre mænd er villige til at lære

Yngre mænd tror ikke, de ved bedst. De er villige til at lytte til dine råd og forslag og vil gøre deres bedste for at føre dem ud i livet (også i soveværelset!). De ved godt, at deres partner har mere erfaring, flere ressourcer og mere indsigt. Og ved du hvad? De værdsætter det. Det er trods alt en af grundene til, de er så stolte over at være sammen med deres sugarmama eller -daddy!

 

De kan lide dig, som du er

Der er ingen grund til at være besat af at have perfekt og smidig hud, gå på jagt efter vildfarne grå hår eller kæmpe imod selv ens mindste fejl eller mangler. I deres øjne er smilerynker bevis på, at man har levet sit liv fuldt ud, og samtidig bidrager de til ens unikke charme. Så du har intet at skulle bevise: Du lever allerede op til deres forventninger og overgår dem.

 

Kan du lide, hvad du læser? Så overvej at blive sugarmama eller sugardaddy!

 

Du dater en person, ikke en alder

Ligesom du er mere end klar til at give dig hen til din vilde side og danse indtil den lyse morgen, så kan mænd i deres 20’ere også være rolige, modne og drevne. Det positive er, at mens mange af dine jævnaldrende måske er for travle eller for trætte til at følge med dit tempo, så vil mænd i 20’erne være mere end ivrige efter at ledsage dig på dit næste eventyr!

 

Yngre mænd er lidenskabelige og romantiske!

Yngre mænd er villige til at gøre dét ekstra, når det handler om at forføre en moden kvinde eller gentleman. De vil jo gerne imponere dig, og de ved, det ikke vil være let. Du kan måske ovenikøbet let gennemskue deres flirteri, men hvorfor ikke lege med? Lad dem slå benene væk under dig med deres ungdommelige selvtillid og frække smil!

 

Ungdom er vidunderlig

Selvom vi alle godt kan hoppe med på farkrop-trenden, så er den naturlige styrke og sundhed fra vores ungdom tæt forbundet med vores skønhedsidealer. Men vaskebrættet er ikke den eneste fordel ved yngre partnere (vi sværger!). De har også mere tid, energi og drive. De har stadig mange af livets oplevelser til gode, så i deres selskab får du lov til at opleve det hele igen, som var det første gang. Nye smage, nye steder, nye eventyr: Alt vil smage og føles bedre, når det nydes sammen med nogen, der prøver det for første gang.

 

 

De sprudler af positivitet

Yngre mænd har sandsynligvis ikke haft så meget modgang i livet. De er langt mindre kyniske end deres ældre modstykker. Og der er ikke noget galt med en smule optimisme, vel? Bliv inspireret af deres drømme, håb og gode idéer. Måske er det præcis den inspiration, du har ventet på!

Yngre mænd er fantastiske toyboys …

Ungdom, charme, mental åbenhed og gode tilpasningsevner – det er ingredienserne til et godt datingliv – specielt et ”sødt” et! At møde en fantastisk sugarmama på SugarDaters er ligeledes en enestående mulighed for at opdage en verden fuld af sjov og eventyr – en rigtig magnet for drevne, passionerede yngre mænd.

 

Er du ikke sikker på, hvad det betyder at være toyboy? Find ud af det her!

… og fantastiske sugardaddies!

Unge sugardaddies er faktisk ikke en myte, men en voksende tendens. Iværksætteri har været drivkraften i den nyere generation, og vi har set mange selvsikre, unikke, unge mænd, som er trådt i karakter, har overgået alle forventninger og redefineret succes. Og hvem drømmer ikke om at date en ung CEO ved et up-and-coming tech-firma? Find din helt egen Christian Grey på SugarDaters!

Hvad venter du på? Log ind eller opret dig på SugarDaters, og start dit eventyr med det samme!