Sugarbabe – profilteksteksempel: 3 måder, hvorpå du kan skrive en dragende profiltekst!

Sugarbabe – profilteksteksempel

Din sugarbabe-profiltekst er en afgørende del af din sugardating-oplevelse: En velskrevet profiltekst vil vise din personlighed, din forpligtelse til et potentielt forhold, hjælpe mulige sugardaddies med at få en samtale i gang og fange dit ønskematchs opmærksomhed. Når det er sagt, så er det langt fra let at ramme den perfekte balance, specielt hvis det er første gang, du forsøger dig med sugardating.

Hvis du vil vide mere, så kast et blik på vores forrige artikel, hvor vi tager et kig på, hvad man skal og ikke skal gøre for at lave en dragende profil!

Men hvis du fortsat er i tvivl efter at have læst artiklen, så finder du herunder 3 rigtig gode eksempler til at hjælpe dig med at skræddersy din tekst:

  1. Studerende sugarbabe – profilteksteksempel
  2.  Moden sugarbabe – profilteksteksempel
  3.  Kreativ sugarbabe – profilteksteksempel 

 

 1: Loretta, 22 år, universitetsstuderende

Jeg er en sød, sprudlende og livlig biologistuderende. Jeg synes, det vigtigste her i livet er at have hjertet det rette sted. Jeg er rigtig god til at lytte, og jeg gør altid mit bedste, for at gøre verden omkring mig en lille smule bedre. 

Jeg bruger gerne min fritid i naturen: hike, cykle, klatre og lignende. Jeg elsker simpelthen at udforske naturen og opdage nye ting. Jeg kan også godt lide at lave frivilligt arbejde på mit lokale dyreinternat, når jeg har tid til det, og bruge min kommende uddannelse til noget godt.

Jeg leder efter en sugardaddy, som også er passioneret omkring miljøet og deler min hang til eventyr. Jeg ville elske, hvis vi kunne tage på eventyr sammen! Hvem ved, måske opdager vi en helt ny art på vores ture rundt i verden!

 

 2: Samantha, 36 år, professional kok

Hej! Jeg er måske ikke helt ung mere, men jeg har en ungdommelig sjæl. Jeg elsker at le og tager ikke mig selv særlig seriøst. Jeg er professionel kok og er en total gourmet! Jeg kan være en smule eksperimentel (det er sjovere på den måde!), men jeg er sikker på, jeg vil være i stand til at overbevise selv de mest sarte smagsløg med mine hjemmelavede delikatesser.

Jeg leder efter en sugardaddy med et godt hjerte og god humor. Jeg kan specielt godt lide mænd, der er galante og ved, hvordan man charmerer en kvinde! Min drøm er at åbne min egen restaurantkæde, og jeg ville elske at finde en business-kyndig sugardaddy, der kan dele sin erfaring med mig. 

 

 3: Mia, 27 år, kunstner

Hejsa! Mit navn er Mia, og jeg er kunster. Jeg bruger de fleste dage på at male, lave skulpturer og kreere unik kunst af genbrugte materialer. Jeg må indrømme, at størstedelen af mit tøj har en plet maling eller to! Hvad kan man gøre – det hører med til jobbet 😉 Når jeg ikke leger med farver, arbejder jeg som bartender på deltid.  

Jeg kan godt lide at bruge min tøjstil til at vise min personlighed og elsker at udforske alt det, storbyen har at tilbyde. Jeg hænger typisk rundt ved museer, er med til filmfestivaler og eksklusive events eller danser natten væk på min yndlingsklub. Jeg elsker at danse!

Jeg leder efter en sugardaddy, som er passioneret omkring kunst og værdsætter det fantastiske storbyliv lige så meget, som jeg gør. Jeg er polyamorøs, så jeg leder efter et nonmonogamt forhold.

De givne eksempler er fuldkommen fiktive og IKKE baseret på eksisterende SugarDaters-profiler. Sammenfald med rigtige personer eller begivenheder er rent tilfældigt.

 

Kan du genkende dig selv i nogen af vores fiktive babes? Lad dig endelig inspirere, men glem ikke, at din egen personlighed også skal komme til udtryk. Og husk, at du ikke kun skal fortælle noget om dig selv, men også give en idé om, hvilken type partner du søger.

Der er trods alt ingen grund til at lyve på SugarDaters. Grundstenen i denne type forhold er at fastsætte og respektere grænser og ønsker helt fra begyndelsen af jeres romantiske eventyr.

Hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden, så skal du også være opmærksom på, hvad sugardaddies absolut elsker … og hvad de afskyr

 

Hvad venter du på? Giv din profil en makeover, og fang din drømme-sugardaddys opmærksomhed – bare log ind eller opret dig på SugarDaters!