Hvad er et SB/SD-forhold?

Jeg er sikker på, du har bemærket konceptet SB/SD-forhold et sted før. Hvis du ikke ved, hvad det betyder, så bare rolig! I denne artikel forklarer vi, hvad det er, samt fortæller dig, hvorfor du burde oprette dig på SugarDaters, hvis du ønsker sådan et forhold.

 

SB står for sugarbabe, og SD for sugardaddy

Konceptet SB/SD-forhold refererer til nogen, der leder efter en sugarbabe- eller sugardaddy-partner. Et sådan forhold er baseret på forventningerne, som parterne har til hinanden. SugarDaters gør det muligt for dig at liste de rigtige kandidater, og alle kan finde præcis det, de forventer af deres ideelle partner, uden at spilde tiden.

En sugarbabe foretrækker ofte mænd med en god social og økonomisk status. Og som altid også en ”gentleman”, en, som kan være generøs. En sugardaddy foretrækker typisk hengivenhed, skønhed og omsorg. Men alle mennesker er jo forskellige, og der eksisterer selvfølgelig mange andre præferencer. SugarDaters er ligeledes LGBT-venligt, og der er også sugarmamas, toyboys … alle er velkomne!

 

Opret dig på SugarDaters, og gå på opdagelse!

 

Hvad med et SB/SD-forhold på sociale medier?

Specielt når man leder efter en sugardaddy, skal man være opmærksom på, at internettet er fyldt med falske sugardaddies. Det er grunden til, at SugarDaters eksisterer. Og når man tænker over det, så har en rigtig sugardaddy råd til et premiummedlemskab på vores website – det er ikke særlig dyrt. De leder ikke efter en sugarbabe på sociale medier!

 

Derudover er alle profiler på SugarDaters verificeret. Der er ikke nogen falske profiler. Og det er muligt at anmelde upassende eller mistænkelig opførsel, så det er både sikkert og sjovt at finde en sugardate. Det er features, du ikke finder på sociale medier, hvilket er grunden til, at sådanne platforme ikke er egnet til SB/SD-forhold.

 

Klik her, hvis du vil vide mere om premiummedlemskab på SugarDaters

 

SugarDaters er det ideelle sted til at finde et SB/SD-forhold

Det er let at oprette sig på SugarDaters. Efter nogle få klik har du en profil, som fortæller, hvad du søger. Hold dig væk fra sociale medier, når du leder efter en sugardaddy – der er for mange falske profiler der. Hvis du vil have et SB/SD-forhold, er SugarDaters det rigtige valg.