Forslag til din sugarbabe-profil: Sådan får du din profil til at stråle!

Forslag til din sugarbabe-profil: Vi kan ikke få nok! Specielt når der er mange andre vidunderlige kvinder, du skal dele rampelyset med. Din sugarbabe-profil er trods alt ikke kun en formalitet, men et vigtigt redskab, når du skal finde det perfekte match til dit sugardating-eventyr. Men hvad skal du gøre, for at være sikker på, at den rigtige sugardaddy får øje på netop dig? Det afhænger selvfølgelig til dels af skæbnen (er det ikke romantisk?), men du kan helt sikkert godt hjælpe skæbnen en smule på vej. Så ikke flere bekymringer! Følg vores forslag til din sugarbabe-profil, så den kan skille sig ud fra mængden!

Forslag til din sugarbabe-profil: Skal stå skarpt!

Vores første forslag til din sugarbabe-profil er baseret på gammel visdom. Vi ved alle, at et billede siger mere end 1.000 ord. Du vil derfor også gerne tage dig så godt ud som muligt på dit sugarbabe-profilbillede. Et billede taget af en professionel fotograf ville være et godt valg, men et billede taget mere spontant vil også kunne tiltrække blikke, specielt hvis det er taget med det rigtige lys og sans for detaljen. Undgå filtre og overdreven makeup, og sørg for, at dit valgte billede ikke er sløret, er af høj kvalitet, og at du er i fokus. Glem ikke din baggrund, og undgå mulige distraktioner – du ønsker jo ikke, at dit rampelys bliver stjålet af din yndlingshest Paulina!

Husk, at et forkert billede også kan blive afvist på SugarDaters og derfor udskyde din mulighed for at finde den perfekte sugarpartner! Her er flere tips til, hvordan du kan sikre, at alt er klart (og kan blive godkendt!) hurtigst muligt.

 

Billederne på din sugarbabe-profil: Fortæl din historie

I forbindelse med de resterende billeder på din profil skal du undgå gengangere. Ingen, specielt ikke en travl sugardaddy, vil bruge en masse tid på at kigge igennem 26 identiske selfies. Varier dine billeder, og vis dig selv i forskellige situationer, som også er med til at fortælle en smule om dig, hvad du kan lide, og hvad du værdsætter. Et billede af dig på biblioteket kan for eksempel være perfekt til at illustrere dit intellekt. Et billede fra stranden eller en bjergbestigning vil med sikkerhed vise din sportslige og aktive side. Eller hvad med et billede, hvor du er i gang med dit yndlingshåndværk? Bare hold det stilig, og glem ikke at smile: en glad og positiv personlighed vil være dit stærkeste våben!

 

Din sugarbabe-profiltekst er supervigtig!

Selvom mystiske femme fatales har deres charme, så bør din sugardating-profil ikke være for kryptisk, så potentielle sugardaddies er tvunget til at læse mellem linjerne. Fortæl om dig selv, dine hobbyer, hvad du brænder for, og selvfølgelig hvad du leder efter hos din drømme-sugardaddy! Vær stolt af dine specielle interesser og finurlige hobbyer – hvad end det er pottemageri, Dungeons & Dragons, gaming, havearbejde eller skiløb på konkurrenceplan – der vil med sikkerhed være nogen, der er mere end villig til at dele dem med dig. Derudover vil disse små indblik i dit liv få dig til at fremstå mere menneskelig og tilnærmelig og give din beundrer muligheden for at connecte med dig på et mere personligt plan samt bane vej for dybere samtaler.

 

Forslag til din sugarbabe-profil: Del ikke for lidt … eller for meget!

Og prøv samtidig ikke at gå for meget ned i detaljerne. Afslør nok til, at læseren vil vide mere, men ikke så meget, at der ikke er noget nyt at finde ud af. Undgå sensitive, private eller ømtålelige aspekter af dit liv. Der er mulighed for at tale om disse ting, når I føler jer sikre ved hinanden og har tillid til hinanden. Din profil er jo trods alt offentlig, og det er i din bedste interesse at tiltrække de rigtige personer.

Vil du vide mere om at date sikkert og forsvarligt

 

Vær tydelig omkring, hvad du søger

Sugardating byder på mange forskellige muligheder. Nogle leder måske efter indblik i det luksuriøse liv, mens andre søger en partner til rejser og eventyr. Nogle foretrækker et monogamt forhold, mens andre er interesseret i et mere åbent et af slagsen. Sørg for at inkludere dine ønsker i din sugarbabe-profiltekst. Så sikrer du, at dit forhold kommer rigtigt fra start, undgår misforståelser og ubehagelige overraskelser samt sørger for, at alle er på samme side lige fra begyndelsen. 

Find ud af, hvilke muligheder sugardating-universet tilbyder:

Det var alt for nu! Følg vores forslag til din sugarbabe-profil, se antallet af dine matches skyde i vejret, og tag hul på dit sugardating-eventyr.