Alt om ghosting: Hvad gør du, når din potentielle sugarbabe forsvinder!

Alt om ghosting. I matchede i sidste uge. Hun var smuk, sjov og eventyrlysten. I havde de mest fantastiske og sjove samtaler. Du følte, I havde den der specielle kemi, som kan føles som noget, man kun oplever én gang i livet. I de sidste par dage har hendes beskeder været det, du har set frem til. I havde virkelig det hele: gnister, sommerfugle og fyrværkeri.

Så vågner du en dag, tjekker din telefon og opdager langsomt, at din potentielle sugarbabe er væk. Der er ingen svar på dine beskeder, ingen likes på dine sociale medier, ikke engang en emoji. Bare stilhed. Din nye, spændende chat-partner er forsvundet og har efterladt dig med en masse ”hvis’er” og ”måske’er”.

Selv de bedste online datere og sugardatere har desværre oplevet ghosting. Selvom det er sårende og uden tvivl ubehageligt, så er det en del af spillet og en risiko ved online dating. Men hvis det er første gang, det sker for dig, så føler du dig måske en smule fortabt og usikker på, hvad du nu skal gøre. Her er 5 tips til alle sugardaddies, som er blevet ghostet!

Husk, at livet kan komme i vejen!

Nogle gange kan det være forsøget værd at tage kontakt igen. Livet kan jo komme i vejen! Selvom det ville have været bedre, hvis din potentielle sugarbabe havde fortalt dig, at hun havde meget at se til, så kan du ikke vide, hvad der har holdt hende fra at fortsætte jeres spirende romance. 

Alt om ghosting: Giv hende et kærligt skub

Hvis du tror, det kunne være det, der er sket, så prøv at give din potentielle sugarbabe et kærligt skub. Vær høflig, respektfuld og åbensindet. Du er muligvis blevet såret af hendes handlinger, men det hjælper hverken hende eller dig at være vred. Du skriver trods alt til hende for at bygge bo, ikke rive den ned!

Vær moden, selvsikker og forstående

Brug dette forsøg på at skabe forbindelse til at vise, hvad hun går glip af. Selvtillid og omtanke er jo vigtige karaktertræk, som kan forvandle en god sugardaddy til en total fangst.

 

Alt om ghosting: Lad være med at være påtrængende!

Du har gjort, hvad du kunne. Bolden ligger nu hos hende. Det er op til hende at beslutte, om hun vil gribe en forspildt chance eller gå videre med sit liv. Hvis hun fortsat ikke svarer på din besked, er det på tide at give slip på hende. Du skal ikke tigge for at få hendes opmærksomhed: Hun virker måske som en spænende person, der ville være fantastisk at lære at kende, men det samme kan siges om dig!

 

Kend dit værd

Ghosting, selvom det er normalt, er ikke kun uhøfligt, det er også et tegn på dårlige kommunikationsevner og manglende modenhed, begge dele en dødsdom for et succesfuldt sugarforhold. Hvis din potentielle sugarbabe ikke viste dig det hensyn at tale klart om sine ønsker, og hvorfor hun trak sig, så betyder det sandsynligvis, at hun ikke var klar til at forpligte sig til et sugarforhold.

Vil du vide, hvordan du kan spotte andre advarselstegn hos en sugarbabe? 

 

Kom videre!

Selvom det måske gør ondt en periode, så husk, at der er en hel verden derude med mange fantastiske kvinder! Der er hundredvis af vidunderlige sugarbabes på SugarDaters, som venter på en sugardaddy som dig, med nok modenhed og medfølelse til at starte og vedligeholde effektiv kommunikation.