Dating under en pandemi: Hvad har det lært os

 Dating under en pandemi: Det kan ikke benægtes – COVID-19 har uden tvivl ændret måden, hvorpå vi agerer med hinanden, dater og selvfølgelig sugardater. Online sugardating har klaret sig godt under pandemien. Den virtuelle verden var trods alt et af de steder, vi havde til rådighed, til at finde noget – hvad som helst – til at bryde vores ensformige hverdag tilbragt ved køkkenbordet med hjemmearbejde i joggingbukser og måske en Zoom-godkendt blazer. Og selvom vi, heldigvis, snart vil kunne bevæge os frit, leve og elske igen, har vi besluttet at kaste et blik tilbage på de ting, som hjalp sugarbabes, sugardaddies, toyboys og sugarmamas med at komme igennem et år med fysisk, men ikke følelsesmæssig, afstand.

 

Det fik en helt ny mening at få post!

 

Mens det blev mere og mere svært at forkæle din babe eller overraske din daddy, genopdagede mange af os glæden ved at finde en pakke på vores dørtrin. Det føltes som jul hele året rundt – bare uden lyskæderne og med julemanden ankommende i en PostNord-varevogn i stedet for en slæde.

 

Dating under en pandemi: Singler blev kløgtige skrivere

 

I begyndelsen kunne det være en smule underligt for mange at skrive den der første besked. Mærkeligt pinligt. På en måde akavet. Men allerede i løbet af de første par uger af nedlukningen begyndte genertheden at forsvinde, og rastløse singler blev snart mere kreative i deres kommunikation. Ikke nok med at det lykkedes dem at opbygge et imponerede ordforråd med ord-som-du-virkelig-ikke-skal-bruge-foran-din-mormor, så var der også mange, der kom på mere og mere komplekse historier om deres liv og datingmål.


Det har vist sig at være sjovt (og ekstremt effektivt) at starte samtaler med nye mennesker ved at skrive beskeder i stedet for at snakke, samtidig med at være tydelig omkring ens forventninger og datingmål – noget, der allerede er en essentiel del af sugardating.


Apropos beskeder, kast et blik på, hvorfor og hvordan du kan få adgang til ubegrænset antal beskeder på SugarDaters!

 

Find det rigtige lys

Inden covid-postyret fik folk til at flytte deres datingliv til det digitale univers, føltes idéen om at have et romantisk rendezvous over et videoopkald fremmedgørende og skræmmende. Men lidt efter lidt lærte singler at se det charmerende ved processen.


Det var faktisk spændende at tage kontrol og gøre ”scenen” klar til en perfekt, i nogen grad filmisk, date under en pandemi-oplevelse. På kamera har man jo kontrollen over hver eneste lille detalje. Der er ingen risiko for skrigende børn eller vrede måger, som ødelægger stemningen, ingen dj med en meget ubelejlig besættelse af dårlig 90’er-musik, ingen uforudsigelige møder med gamle venner, som beslutter sig for, at din romantiske aften er et godt tidspunkt til at snakke (og muligvis nævne dine mest pinlige oplevelser!).


I stedet har singler kunnet nyde at klargøre den perfekte baggrund, gå på opdagelse i temaer og farveskemaer, vælge den ideelle musik og, ja, med en smule lysmagi få dem selv til at ligne de filmstjerner, de altid gerne har villet være.


Dating under en pandemi: Så betyder afstand egentlig noget?

Ikke at kunne mødes ansigt til ansigt, selv hvis man bor i samme by, har paradoksalt nok givet singler muligheden for at udvide deres horisonter. Nu er folk mere villige til at række ud og tage kontakt med mulige partnere, som befinder sig et godt stykke fra deres egen baghave. På grund af online dating har gnisterne kunnet flyve flere tusind kilometer. Mange timer er gået med at blive sent oppe for at tale om yndlingsfilm, udveksle musikanbefalinger og, ja, lytte til hinandens bekymringer, da verden om os forandrerede sig dag for dag. Online sugardating gav folk noget at se frem til i en ellers ensformig hverdag.


Og det gjorde det overraskende lettere at finde de perfekte partnere. Uden alle hverdagens distraktioner er det trods alt bare os: mennesker, blottet, der leder efter menneskelige forbindelser, håb og en smule spænding. 

 

Keder du dig efter flere måneder med nedlukning? Chat med andre singler ved at logge ind eller oprette en profil på SugarDaters.