Mød Lara Denice: Sugardating-hemmeligheder

Den første og eneste i Danmark

 

Mød Lara Denice. Har du nogensinde følt, du har spørgsmål, hvor du ikke kan finde lige det svar, der passer til præcis din situation? Eller følt behovet for et sikkert sted, hvor du kunne dele dine tanker, din tvivl og inspirerende oplevelser med andre sugarbabes?

Dette og meget mere er nu muligt i en Champagnebar i København, på Laras initiativ!

Hvem er Lara Denice?

Lara Denice SugarDaters

Lara Denice, sugarbabe-coach eksperten

Du har måske tidligere set Lara i aviserne og på tv, hvor hun har talt åbent om måden, hvorpå hun dater, og hvorledes denne livsstil er for hende. Lara er en dansk sugarbabe, som har maksimeret sin sugardating-oplevelse ved at starte sin egen personlige rådgivningsservice for kvinder som dig – kvinder, som er interesseret i sugardating, eller som allerede har taget denne livsstil til sig, men ikke føler, at det går, som de havde forventet.

 Fra en ung alder var Lara interesseret i dating, at møde mange nye mennesker og at lære om menneskers psykologi. Udadvendt, på jagt efter spænding, givende forbindelser og de finere ting i livet – Lara var aldrig rigtig interesseret i jævnaldrende mænd, da hun syntes, de var for barnlige og selvcentrerede. Hun ville gerne være i centrum i et forhold, ikke omvendt. 

 Det, der startede med hendes første sugardate med en dansk pilot, blev til en livsstil fyldt med interessante mennesker, uforglemmelige møder, ekstraordinære oplevelser og værdifulde forbindelser.  

“Hvorfor skal jeg nøjes med almindelig dating,

når jeg kan vælge good life dating i stedet?” 

Igennem årene har Lara udviklet en unik evne til at analysere datingens dynamikker og interaktioner mellem mennesker, både online og offline. Nu er hun klar til at dele sine mange års erfaring og opdagelser med andre kvinder, som vil have mest ud af sugardating.

Hvad er motivationen?

 Da sugardating blev meget populært i Danmark, besluttede Lara at starte sin egen virksomhed kaldet SD Consulting. For selvom der er meget information online, kan det nogle gange være svært at filtrere i det, eller det kan være tidskrævende at finde et troværdigt svar på ens specifikke spørgsmål. 

Reel viden om sugardating kommer fra … ja, sugardating, og det er, hvad Lara har! Nu kan du tilgå denne form for information uden selv at skulle gå igennem alle begynderfejlene og skuffelserne.

I mere end et årti har Lara datet sugardaddies og samlet viden, som hun nu planlægger at give videre til andre sugarbabes. Hun vil hjælpe dem med at navigere i denne verden og hurtigere opnå det forhold, de ser som ideelt for dem.

Hvor og hvordan?

 SD Consulting er et trygt, fordomsfrit sted, hvor Lara videregiver og formidler viden om konceptet sugardating. Derudover vil du have mulighed for at dele din historie og stille spørgsmål uden frygt for at blive dømt, mens du sipper til et glas champagne.

 Hvis du allerede har mødt en sugardaddy, som matcher dine værdier og personlighed, så er du sikkert interesseret i måder, hvorpå du kan få dit forhold til at fungere og vare ved. Eller vide, hvad der motiverer ham til at agere, som han gør, og hvad der får ham til at tøve med at komme videre.

Hvad enten det handler om at finde den rigtige sugardaddy, få en god start på dit første sugarforhold eller løse problemer i et forhold, du allerede er i, er dette kun nogle få af de punkter, som Lara kan hjælpe dig med.

Uanset, at mødes med Lara og andre sugarbabes i en af Københavns champagnebarer til rådgivning og et glas bobler er måske lige det, du har brug for til at kunne opnå dine sugarmål med selvsikkerhed og lethed.

 

Lara har netop udgivet sin bog om sugardating

Lara DeniceDocument

 

Skræddersyet vejledning kun til dig

Sammen med hendes kurser tilbyder Lara Denice også en-til-en-rådgivningssessioner, hvor du vil have hendes udelte opmærksomhed. Under disse personlige sessioner kan du åbent dele dine sugardatingoplevelser, stille specifikke spørgsmål og få praktisk råd, som kan hjælpe dig med at løfte dit sugargame til det næste niveau.

Vil du gerne lære af denne iværksætter sugardaddy-ekspert? Find information og tag kontakt til Lara for at tilmelde dig hendes kurser her på SD Consulting website , på Facebook   og Instagram

Held og lykke, babe!