Ansvarlig online dating for begyndere

Ansvarlig online dating for begyndere: Vær opmærksom på egen og andres sikkerhed og privatliv

 

I det seneste årti har online dating i høj grad overtaget analog dating – en tendens, som er gået endnu hurtigere på grund af Covid-pandemien. Nedlukninger og social afstand har forværret følelsen af isolation og ensomhed. Som et resultat heraf har flere singler besluttet at forsøge sig med online dating, enten blot for at kunne flirte online eller for at kunne mødes på en bænk udenfor til en kop kaffe. Det samme har gjort sig gældende for de personer, der ellers normalt ville foretrække at mødes med folk offline. Af denne grund er konceptet ansvarlig online dating blevet ekstremt vigtigt – se herunder, hvorfor det betyder noget, og hvad det indebærer.Ansvarlig online dating: At møde nogen online er væsentlig forskelligt fra at møde nogen i det virkelige liv 


Når det kommer til online dating, er du aldrig 100 % sikker på, hvem der er på den anden side af skærmen, hvorfor du er nødt til at tage dig nogle forbehold. Vi har allerede været inde over de vigtigste ting ved sikker online dating i vores blogoplæg tilbage fra 2020. Her har vi skitseret de grundlæggende retningslinjer, som alle burde kende til og anvende, når de leder efter en date online.

 

Tommelfingerreglen er …

… ager på samme måde online overfor upassende eller uetisk opførsel, som du ville gøre offline

 

Ligesom du ikke ville stole på en fremmed, du netop har mødt på gaden, så burde du på samme måde være på vagt online. Hvis nogen for eksempel spørger efter dit telefonnummer, din adresse, penge eller upassende billeder af dig og/eller beder dig tænde dit kamera for at kunne filme og optage dig, så er det ikke engang nødvendigt at sige, at du burde sige nej og anmelde dem. De beder sikkert andre personer om de samme ting, som de forsøger at få fra dig. Du bidrager til at gøre online-miljøet en smule sikrere ved at anmelde sådanne personer. 

 


Nyd internettet: Online dating kan være sjovt

 

I samarbejde med dig gør vi SugarDaters til et sikkert og rart sted, hvor man kan connecte, chatte og blive inspireret. Hvis du vil nyde SugarDaters til dets fulde potentiale, så husk at anmelde al mistænkelig aktivitet.

 

Vi har samtidig en hel hær af mennesker, som hver dag giver 110 % for at sikre, at upassende indhold ikke kommer live på sitet. Derudover er SugarDaters – det siger sig selv – udelukkende en platform for 18+. Det betyder, at en konto permanent udelukkes, hvis vi spotter en mindreårig profil eller bare et billede af en person, som kunne være mindreårig. Som et ansvarligt medlem på SugarDaters skal du også anmelde sådanne profiler.

 

Kort sagt: Sugardating er et forhold mellem to samtykkende, voksne mennesker. Det er et frivilligt forhold mellem jævnbyrdige partnere. Intet mere og intet mindre. 


Online dating er sjovt, og det er spændende at møde nye mennesker online. Der er altid en chance for, at du møder den eneste ene på den næste date, eller i det mindste har en hyggelig date med en person, der er interessant, charmerende og inspirerende. Dog er der også en risiko for, at noget vil gå galt, og daten er en stor skuffelse, af den ene eller anden grund. For at være sikre på at undgå det sidste skal vi være ansvarlige og opmærksomme her på SugarDaters og alle andre steder på internettet. Fordi kun ansvarlig online dating er sjovt!