Hvordan er jeg en traditionel sugardaddy?

En sugardaddys rolle i et forhold kan til at starte med være forvirrende. Der er mange forskellige versioner af konceptet rundt omkring på internettet, i popkultur og i medierne, hvilket kan gøre det svært at få en klar forståelse af, hvad en traditionel sugardaddy er, hvad der forventes af ham, og hvad traditionelle sugarbabes og toyboys leder efter i en mand. Som den største sugardating-platform i Danmark gennem snart et årti guider vi meget gerne alle, der er nysgerrige på det originale koncept, og hvad det egentlig indebærer. Så hvad betyder det at være en traditionel sugardaddy? Hvad skal du forvente, forberede dig på eller være på vagt overfor? Og hvordan laver du en profil, som sender det rigtige budskab? Her finder du de hovedpunkter, som vil hjælpe dig med at give det rigtige indtryk og tiltrække den person, du leder efter.

 

Traditionelle sugardaddies skilter ikke med deres økonomiske status som det første

 

Medmindre du ikke straks vil opfattes som andet end en uudtømmelig bankkonto, så skal du holde igen med at fremhæve din livsstil og ejendele i din profiltekst og de første beskeder. Disse emner vil alligevel naturligt blive bragt på bane i en samtale med den rigtige person, så der er ingen grund til at skilte med din status som værende den primære egenskab, der definerer dig. Fokuser i stedet på de egenskaber, der bidrog til din succes: såsom beslutsomhed, viden, erfaring, intellekt eller evnen til at skabe forbindelser. 

 

Hvorfor er det vigtigt? Det er simpelt. Ved at præsentere dig selv som en person, der kan opnå og fastholde succes, viser du, at du har kontrol over dit eget liv og er i stand til at holde dig oven vande og trives til trods for de udfordringer, som livet sender din vej. Hvilket er, hvad kvinder og mænd, som leder efter en klassisk sugardaddy, egentlig er tiltrukket af. Derudover vil du, ved først at vise hvem du er, og ikke hvad du har, holde de personer, der kun vil udnytte dig, på afstand, og i stedet tiltrække den person, som vil værdsætte dig for dig.

 

Derudover er det en selvfølge, at du ikke burde give direkte tilbud, hvad enten det er penge eller ting, som det første i din samtale med en sugarbabe. Det vil ikke kun trække deres mening om dig ned, det er også ekstremt respektløs overfor personen. 

 

Den generøse tankegang

 

Nu da vi har været inde på ”succes”-delen af ”succesfuld og generøs”, så lad os tage fat i ”generøsitet”-delen. Hvis en traditionel sugardaddys succes handler om, hvad du har at give, og hvad en sugarbabe eller toyboy kan lære af dig, så handler generøsitet om din villighed til at dele det gode liv, du har, og din erfaring, som har hjulpet dig dertil.

 

I sidste ende er en traditionel sugardaddys tankegang baseret på villighed til at få din partner til at føle sig tryg, støttet, værdsat og holdt af. Og det er ikke begrænset til de ting, du kan købe.

 

Vær en gentleman

 

Som enhver sugarbabe kan bekræfte, så er respekt den mest sexede egenskab hos en traditionel sugardaddy. Det er et af de mest populære ord, som er nævnt i sugarbabes’ profiltekster siden SugarDaters’ begyndelse. 

 

Sugardating giver dig lov til at tale åbent om dine forventninger og grænser lige fra starten af kommunikationen. Det giver dig mulighed for at spørge ind til, hvad den anden person søger, og hvad deres forventninger, samt grænser, er. Som en traditionel sugardaddy skal du tage hensyn til alt dette og aldrig overtræde de grænser, I sammen er blevet enige om. Kort sagt, vær hensynsfuld, opmærksom og respektfuld til alle tider, hvilket du også burde forvente af din partner. Hvilket leder os til det sidste punkt:

Undgå under alle omstændigheder dette advarselstegn 

 

Selvom vi, ved manuelt at tjekke alle nye profiler, forsøger at bevare SugarDaters som en platform, hvor udelukkende traditionelle sugardaddies, sugarbabes, sugarmamas og toyboys mødes, så er de anmeldelser, vi modtager fra vores medlemmer, en vigtig del af at sikre legitimiteten af profilerne. På den made kan vores support undersøge og blokere upassende profiler. 

 

Det betyder, at det også er op til dig at sikre, at den sugarbabe eller toyboy, du snakker med, ikke prøver at misbruge sitet ved at prøve at narre dig til at købe ydelser såsom frække billeder, cam shows eller ”hurtige møder”. Der er ikke noget i vejen med samtykkende sexarbejde, men SugarDaters er ikke stedet til det. 

 

Hvilket betyder, at du kan være sikker på, at hvis en person ”forklædt” som sugarbabe tilbyder ydelser eller inviterer dig hen på en anden platform for at fortsætte jeres kommunikation, så er det ikke en traditionel sugardaddy, han/hun er på udkig efter. Udover at ignorere denne type profiler så opfordrer vi dig også stærkt til at anmelde dem ved at bruge ”anmeld profil”-funktionen. På den made kan vores medlemmer hjælpe os med at sikre, at SugarDaters forbliver platformen, hvor en traditionel sugardaddy kan finde sin drømme-sugarbabe. 

 

Dette er et af de primære advarselstegn, en traditionel sugardaddy skal være forberedt på at spotte og undgå, men det er ikke det eneste. Hvad er de andre? Det kan du læse her.

 

Nu er du klar til at blive en klassisk sugardaddy! Log ind eller opret en profil for at finde dit sugarmatch!