Hvordan er jeg en traditionel sugarbabe?

Traditionel sugarbabe har eksisteret siden Den store Gatsby. Fænomenet sugardating er ikke noget nyt. Derudover har kvinder siden tidernes morgen været interesseret i mænd, som kan garantere dem sikkerhed. Det er blot mærkaterne, der er forskellen mellem nu og da. Dengang ville en kvinde være blevet rost for at vælge en mand, som var i stand til at forsørge og tage sig af familien. Anderledes er det nu, hvor medierne har været hurtige til at dømme og associerer ordet sugarbabe med udbydere af sexydelser, og de to kunne ikke være mere forskellige.

 

Desværre kan det ske, at nogle af de sugardaddies, du møder, heller ikke kan skelne mellem de to. (For lad os fortælle dig en hemmelighed – fejlinformerende nyhedsartikler bringer naturligvis fejlinformerede brugere til sitet ;)) Vi anbefaler at undgå disse, da de burgere burde være på en escort-hjemmeside i stedet. Der er nogle bestemte måder, hvorpå man kan spotte disse falske sugardaddies eller fejlinformerede brugere, og der er lette måder, hvorpå man kan undgå dem.

 

 

Hav en tilstrækkelig profil på sitet

 

 

Vi foreslår, at du uploader billeder til din profil, som du normalt ville dele med andre. Anstændige billeder tiltrækker anstændige sugardaddies. Så det, du viser udadtil, er også det, du kommer til at appellere til. Sørg for holde din tekst om dine interesser og dit liv ligetil og sjov. Lad være med at skrive noget om sexliv på din profil. Der vil være masser af tid til at komme ind på det senere med den rette person. Dette burde eliminere sugardaddies, der kun søger rent fysiske møder. Alle burde ikke have det privilegium at vide, hvad du foretrækker, med det samme. Hold fast i mystikken lidt længere.

 

 

Han søger en ’transaktion’

 

 

Hvis han hentyder til, hvor meget en date på et hotelværelse med dig vil koste, eller overøser dig med seksuelle beskeder, så ignorer ham. Han leder ikke efter en traditionel sugarbabe. Og anmeld ham venligst også, da han er havnet på det forkerte website. Sugarbabes tilbyder ikke ydelser. De dater i stedet. Og de dater forskellige mennesker for at teste vandene, indtil de har fundet den rigtige. Så kan det selvfølgelig føre til at tilbringe natten sammen og morgenmad næste morgen, da det kun er en naturlig del af et romantisk forhold.

Læs mere: En gratis vs. premium datingprofil på SugarDaters: Hvilken er den rigtige for dig?

 

Han spørger efter billeder lige fra starten

 

 

Hvis du, lige efter den første besked, bliver inviteret et andet sted hen – f.eks. en anden kommunikationsplatform med eksempelvis voksent indhold såsom cam shows eller billeder – ’for at se, hvad du har på lige nu’, så leder han nok ikke efter en traditionel sugarbabe. I stedet er han blot på udkig efter lidt sjov, og samtalen vil sandsynligvis ikke føre til en meningsfuld date eller forhold.

 

Der er mange mænd på sitet, som leder efter en følelsesmæssig, intellektuel og sjov forbindelse med en yngre, smuk kvinde. Det kræver en gang imellem, at man skal igennem nogle meningsløse samtaler, før man finder den ægte vare. Men det er altid besværet værd.

Føler du dig klar til at være en traditionel sugarbabe?

Log ind eller opret en konto. Husk, indholdet, du uploader til din profil, definerer, hvilke sugardaddies du ønsker at tiltrække. Held og lykke!