Mit nytårsforsæt efter at have tilbragt juleferien alene: brugerhistorie

Nytårsforsæt. Dette år var virkelig som ingen andre. For første gang i mit liv kunne jeg ikke holde jul med min familie. Hvilket fik mig til at indse, hvor ensom jeg var. For det første endte mit forhold i sommers. Jeg og min eks havde været sammen i mere end et år, hvilket ikke lyder af meget, men med corona og nedlukninger var det sværere end forventet at komme ovenpå igen. Derudover er de fleste af mine venner i seriøse forhold, nogle er endda gift og har børn, så de har deres egne liv at se til. De ville selvfølgelig gerne tilbringe tiden med deres kærester, familier og børn, og jeg havde al den her fritid, specielt fredag aften, og jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle bruge den til.

 

Jeg fokuserede al min energi på universitet og min fritid. Jeg så stort set alt, der er at se, på Netflix, men i det hele og store var slutningen på 2020 rimelig ensom og kedelig. Specielt fordi jeg ikke kunne komme hjem til jul på grund af den forværrede corona-situation. For første gang i mit liv. Jeg græd juleaften, fordi jeg var ensom og frustreret. Oplevelsen fik mig til at indse, at jeg ville lave nogle ændringer i mit liv.  

 

Så her er mine nytårsforsætter:

 

Stop med at give andre ansvaret for min lykke

 

Jeg tror, det var en opgave, jeg pålagde min daværende kæreste, og da det var ovre, vidste jeg ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv. I år giver jeg officielt mig selv denne opgave. Jeg vil arbejde med mig selv og finde ud af, hvad der gør mig glad. Så når jeg dater en fyr, er han en sjov og spændende tilføjelse til mit liv, men hvis vi går hver til sit, så ved jeg præcis, hvem jeg er, og hvor jeg står. Det er rimelig farligt at lægge ens lykke i andres hænder.

Læs mere: Datingtrends, du kan forvente i 2021

Mød flere mennesker, som er det samme sted i livet som mig

 

Jeg har igennem årerne fået en del venner, men tingene er ikke længere, som de plejede at være. Mine barndoms- og gymnasievenner er kommet videre med deres liv; de er i seriøse forhold og starter familier. De er stadig mine venner, da vi har kendt hinanden så længe og har været igennem meget sammen, men jeg tror, det er tid til, at jeg finder nogle nye venner, som er single ligesom mig. Så vi kan snakke med hinanden om dates og fyre, uden jeg skal være bekymret for at lyde fjollet. Det er blot det sted, jeg er i livet, og jeg vil udnytte det, så meget jeg kan.

 

Stop med at lede efter ’den eneste ene’

 

Hver gang jeg begyndte at date nogen, ville jeg med det samme forestille mig denne fyr som ’den eneste ene’ og tænke på, hvordan vores liv ville være, hvis vores forhold blev virkelig seriøst. Jeg planlagde en fremtid med en fyr, som jeg ikke rigtig kendte, og opdigtede et helt eventyr i mit hoved. Nu, når jeg ser tilbage, tror jeg ikke, det er godt at leve i eventyr. Jeg afskar mig selv fra andre personer og muligheder, lukkede mig inde i den lille boble, jeg havde lavet. I år vil jeg have mere sjov! Gå på flere dates med forskellige fyre uden at blive for hurtigt tilknyttet. Og det var sådan, jeg endte på SugarDaters blandt mange andre datingsites. Jeg vil møde personer, som har en anden livsstil end mig, og se, hvem der er derude. 

 

Kend mit værd og stop med at ignorere advarselstegn

 

Det gjorde jeg meget tidligere. Jeg så nogle typiske advarselstegn hos en fyr, men slå det hen. Jeg var bange for, at jeg måske ikke ville finde nogen, der var bedre, hvilket resulterede i, at jeg var sammen med en forkert person i al for lang tid. Nu vil jeg kende mit værd. Jeg vil arbejde med mig selv og mit selvværd, så jeg har modet til at sige stop i tide, når jeg ved, det ikke er det rigtige. 

Få mine egne interesser og hobbyer

 

Siden jeg har set alt på Netflix, bliver jeg nødt til at finde en ny hobby 😀 Og jeg vil mere end bare sidde på min sofa og se på en skærm. Det er svært lige nu på grund af corona og nedlukninger, men jeg vil forsøge. Jeg vil have det sjovt og have noget spændene at bruge min fritid på, som gør mig glad. Jeg har endnu ikke en idé om, hvad det skal være, men det vil tiden vise. En af mine venner dyrker det der ’vin & mal’, så måske prøver jeg det. Min anden ven går til hot yoga, det kunne jeg også prøve. Jeg ser, hvad der fanger mig.

Hvis du vil prøve livet som sugababe, så tilmeld dig SugarDaters nu! Helt gratis 🙂

Allerede medlem? Har du en historie, eller nytårsforsæt

du gerne vil dele? Så send en mail til blog@sugardaters.com og del din sugardating-historie!