Datingtrends, du kan forvente i 2021

Hvis du har været opmærksom på det seneste, så har disse datingtrends allerede domineret datingscenen i store dele af 2020. Nedlukninger, social afstand og andre sikkerhedsforanstaltninger har nærmest gjort vores normale datingvaner forældet. Og det er meget sandsynligt, at disse trends vil fortsætte ind i 2021, indtil alle er blevet vaccineret mod corona. Uanset hvor deprimerende den “nye norm” er, så er der også fulgt nogle positive ting med, når det kommer til dating. Fortsæt med at læse og få alle de nye datingtrends’ positive og negative sider!

 

Gå langsomt frem …

 

At nå til tredje, anden eller bare første base med en, du er begyndt at date, er blevet kompliceret. Medmindre din date kommer med et friskt bevis på, at han/hun er coronafri, så er så meget som en berøring på hånden eller et kys på kinden måske for stor en risiko at tage. Hvilket betyder, at selv de personer, der normalt går hurtigt frem i et nyt forhold, er tvunget til at holde deres hænder for sig selv (bogstaveligt talt). Men selvom det kan være frustrerende at holde fysisk afstand fra en person, du kan lide, så åbner det også op for nye muligheder for at komme til at kende personen. I stedet for at forhaste jer vil I kunne tilbringe noget kvalitetstid sammen, hvor I kan snakke med hinanden, dele jeres historier og virkelig komme til at kende hinanden.

… men flyt sammen hurtigt

 

Det bliver seriøst, HURTIGT – det er noget, der har trendet dette år, og det vil sikkert fortsætte i 2021. Hvad betyder det egentlig? Jo, singler ved, hvor ensomt det kan blive at være alene i karantæne, når almindelig social interaktion ikke er en mulighed. Derfor har vi set denne trend meget: Når du kan lide nogen, så springer du de normale datingtrin over, får taget en test og flytter ind sammen! Nedlukning er meget sjovere, når man er to, så der er ingen skam i at flytte sammen en del hurtigere, end I normalt ville. 

Platoniske forhold

 

Det viser sig, at os, der troede, det at skrive kærlighedsbreve (også kendt som sexting) til ens flamme hørte til victoriansk tid, var … helt galt på den. Det er en ekstrem version af at gå langsomt frem – platoniske forhold er nærmest uundgåelig i disse dage. Men det hele er ikke jammer og elendighed. For det første vil du komme til at kende din date meget bedre, end du normalt ville, nu I holder fysisk afstand. Kvalitet fremfor kvantitet! Og for det andet så kan man have flere platoniske forhold, uden det ses som utroskab, ikke? 😉

Lav en liste

 

Selvom du ikke kan mødes med folk, betyder det ikke, at du ikke kan undersøge dine muligheder! Og når du har gjort det, kan du lave en liste, om det så er i dit hoved, i dine noter eller i din farvoritliste på SugarDaters, med de dates, du skal på, når al galskaben er ovre. Det er en ny og forbedret måde, hvorpå du kan holde dine muligheder åbne, og forblive positiv omkring din datingfremtid. 

Læs mere: Mød Lara Denice: Sugardating-hemmeligheder, du ikke kan finde på nettet

Langdistancedating

 

Langdistancedating er langtfra noget nyt i den digitale æra, men nu udvider selv de, der normalt foretrækker at mødes med det samme og få sat gang i tingene, deres horisont ved at date personer fra andre byer eller sågar lande. Hvem ved, måske er 2021 året, hvor du flytter til et andet land og får noget luftforandring sammen med en, du har datet online!

Ud i det fri

 

Selv hvis du ikke ser dig selv som en udendørstype, så er det for tiden sikrest at mødes udenfor, og dette vil sikkert forblive en af de store datingtrends i 2021. Det kan være lige så romantisk at gå en tur i byen med en kop kaffe (eller øl) to-go som en gåtur i skoven. Hav et åbent sind og vær aktiv! De mørke dage vil passere, og de går meget hurtigere med en ny hot date.