Cuffing-season: Hvorfor vil du gerne have en partner om vinteren?

Som vinteren nærmer sig, bliver dagene koldere og mørkere, og vi vil allerhelst bare blive hjemme under et varmt tæppe og se en god film. Og så virker idéen om at have nogen at kramme og være sammen med pludeslig meget mere tiltalende. Lyder det bekendt? Jamen, velkommen til cuffing-season!

 

Hvad er det?

 

Det er i bund og grund det tidspunkt på året, fra oktober til marts, hvor vi er mere ivrige efter at finde en fast partner, som vi kan nyde de kolde og festlige dage sammen med. Når cuffing-season er ovre i begyndelsen af foråret, beslutter parret, om de vil blive i forholdet eller takke hinanden for selskabet i den kolde vinter og gå hver sin vej.

 

Hvorfor disse måneder?

 

For det første, vejret! Vi har lyst til at gemme os for kulden og blive inden døre med en kop varm te. Vi craver Netflix-og-chill-dates, og så giver det mere mening at finde én person, som vi kan ‘lænke’ os til season igennem. Derudover kan manglen på sollys være skyld i tristhed eller sæsonbetinget depression. Vi føler os mere ensomme på kolde vinteraftener, og kram og mennesklig berøring er den bedste kur mod dårligt humør.

Læs mere: Top 5 sugarbabelande i Europa

For det andet, så ligger alle festlighederne lige om hjørnet! At komme hjem til jul er ensbetydende med, at din familie spørger, hvorfor du er single, og sammenligner dig med din kusine. Til nytår ser du andre par, der kysser til midnat, og så er der selvfølgelig valentinsdag, kærlighedens dag. Det hele er så meget lettere at komme igennem, hvis du har en speciel person at dele det med.

 

Hvorfor ‘cuffing’-season?

 

Du ‘lænker’ egentlig dig selv til en anden person sæsonen igennem (cuffing = lægge i håndjern). Det lyder måske skræmmende for de engagerede singler, men din cuffing-partner er ikke nødvendigvis din udkårne. I kan selvfølgelig gøre det til et seriøst forhold, hvis I begge ønsker det, men den grundlæggende idé er, at man har nogen at tilbringe de kolde og mørke vinterdage sammen med.

 

Hvad siger forskningen?

 

Marisa T. Cohen, forholdforsker, forklarer, at der kun er lidt empirisk bevis for, at cuffing-season reelt eksisterer, men at der bestemt er noget om sagen. En undersøgelse fra University of Wrocław viste, at mænd var mere tiltrukket af kvinders kroppe om vinteren, og en anden undersøgelse viste, at vores serotonin-niveau ofte er lavere om vinteren, hvorfor vores behov for sexuelle/romatiske partnere stiger. Derudover stiger mænds produktion af testosteron i oktober/november, hvorfor de oftere er “i den rette stemning”. Så alt taget i betragtning, ser det ud til, at cuffing-season er godkendt af videnskaben.

 

Burde jeg lede efter en partner til cuffing-season?

 

December er allerede begyndt, hvilket betyder, at det lige NU er din sidste chance for at finde din partner til cuffing-season! Hvis du finder én inden for de næste tre uger, vil I kunne tilbringe alle vinter-festlighederne sammen og kunne nyde de værste vintermåneder, januar og februar, sammen.

 

Læs mere: TOP 5-sugardaddylande i Europa

 

Tjek vores blogindlæg om Christmas date ideas for at finde den perfekte dateaktivitet til dig og din nye partner. Men vent ikke for lang tid! 

Og hvor kan du finde en partner til cuffing-season?

SugarDaters selvfølgelig!