Derfor opgav jeg seniordating-sider og valgte SugarDaters i stedet

En sugarmamas historie

Seniordating-sider?

Nogle få måneder tilbage oprettede jeg, en single kvinde over 60, en profil på en seniordating-side, mens jeg fik et glas vin foran tv’et. Hvorfor i alverden gjorde jeg det? Jo, jeg var begyndt at føle mig en smule ensom, hvilket jeg er sikker på, mange mennesker, derholder social afstand på egen hånd, kan nikke genkendende til.

 

Hvorfor holdt jeg mig tilbage så længe?

 

Online dating var aldrig rigtig noget for mig, da jeg foretrækker at møde folk i det virkelige liv, på den måde er jeg lidt gammeldags. At oprette en datingprofil var faktisk noget, min datter foreslog, en idé, jeg på det tidspunkt grinte ad. Hvorfor skulle jeg have brug for en mand? I mange år havde jeg valgt at være single (eller det sagde jeg i hvert fald til mig selv, haha) og levede et helt basalt liv uden at blive seriøst involveret med en mand.

 

Hvad ændrede sig?

 

Pandemien ramte os, og jeg endte med at være i lockdown med mig selv. Ikke flere kaffepauser og hyggesludder med kollegaerne. Ikke flere ture med veninderne. Ikke flere weekendudflugter med mine børn. Bare jeg, mig og mig selv. Selvom jeg nyder mit eget selskab, så kan man få for meget af det gode.

 

Så det er grunden jeg til, jeg endte med at oprette en profil på en seniordating-side med håbet om at finde en dejlig, jævnaldrende partner. Efter nogle få uger og utallige beskeder huskede jeg, hvorfor jeg havde opgivet at finde ”den eneste ene”, efter min ægteskab sluttede. De mænd, jeg snakkede med, mindede mig bare om alle de ting, som jeg allerede kendte for godt til ved mænd på min egen alder. Ligesom i det virkelige liv var de enten gift (så, utro) eller ”ødelagte” på den ene eller anden måde (drak for meget, var respektløs, kynisk eller bare utrolig kedelig).

 

Men hvis der er én ting, der unægteligt er sandt, når det kommer til online dating, så er det, at det er super vanedannende.

 

Hvordan fandt jeg SugarDaters?

 

Jeg besluttede, at jeg denne gang ville lave ordentlig research og stødte på en liste over datingsider i Danmark for singler på min alder. En af siderne var SugarDaters.dk. Jeg havde ingen idé om, hvad sugardating var, og oprettede en sugarmama-profil som en joke, jeg senere kunne fortælle mine venner. Jeg havde ingen forventninger, men var nysgerrig på, hvem jeg kunne møde. Succesfuld og generøs? Det kunne jeg være, hvis nogen gav mig en god grund til det.

 

Jeg indså hurtigt, at hvis jeg ville svare på alle de beskeder, jeg modtog på én dag, ville jeg være nødt til at ansætte en assistent. Jeg mener, seriøst. Jeg endte med ikke at svare de fleste, men der var en ung mand, der allerede i den første besked skilte sig ud. Vi begyndte at skrive sammen, og det føltes meget naturligt, vi klikkede på trods af aldersforskellen. Så vi aftalte at tage ud at spise sammen, og vi dater stadig den dag i dag.

 

Hvorfor bruger jeg udelukkende SugarDaters nu?

 

Som det er nu, bruger jeg ikke længere ”seniordating”-sider, da denne nye mand har vist sig at være mere interessant, charmerende og ovenikøbet mere moden, end de fleste mænd jeg har mødt på seniordating-sider. Og hvem ved, måske vil dette blive til noget mere permanent? Hvis det er tilfældet, ville det være dejligt at kunne fortsætte, når vi kan rejse sammen og have flere muligheder. Og hvis det ikke gør? Han har fået mig til at huske det bedste ved dating: at leve i nuet og nyde forholdet, som det kommer, og værdsætte den anden person, lære af dem og få det bedste ud af tiden sammen.

 

Og det er også grunden til, at jeg, selv hvis det ikke udvikler sig til noget seriøst, måske vil forsøge igen. Så for en sikkerheds skyld har jeg ikke slettet min SugarDaters-profil endnu 😉

 

Hvis du vil prøve livet som sugarmama, så opret dig på SugarDaters nu! Ganske gratis 🙂

Er du allerede medlem? Har du en historie, du gerne vil dele? Så send en e-mail til alexandra@sugardaters.com, og del din sugardating-historie med andre.