En gratis vs. premium datingprofil på SugarDaters: Hvilken er den rigtige for dig?

Gratis vs. premium datingprofil. Uanset hvor lang tid du har datet online, spekulerer du måske over, hvilket medlemskab der egentlig er det rigtige for dig. Og, specielt hvis du ikke har prøvet online dating tidligere, kan hele denne proces med mange beslutninger muligvis virke forvirrende. På de fleste datingsites ved du til at begynde med ikke, om et betalt medlemskab er løsningen for dig, om det virkelig vil hjælpe dig med at finde en date eller partner. Samtidig bliver der talt meget om gratis medlemskaber, men virker de rent faktisk?

Det gode ved SugarDaters er, at vi forstår dine bekymringer, hvilket er grunden til, at vores gratis medlemskab inkluderer vigtige features, som hjælper dig med at bestemme, om du her vil finde det, du søger. Som gratis medlem får du mulighed for at besvare alle de spørgsmål, du måtte have: Vil jeg finde en, jeg kan lide? Er der nogen personer i mit område? Er der nogen online lige nu? Kan jeg chatte med andre medlemmer? Hvilke ekstra fordele får jeg, hvis jeg opgraderer til premium?

De to medlemskaber på SugarDaters – gratis og premium – er tilgængelig for alle fire typer profiler – sugardaddy, sugarmama, sugarbabe og toyboy. Så uanset om du er succesfuld og generøs eller smuk og charmerende, så er begge medlemskaber en mulighed for dig. Så hvordan fungerer det?

Gratis vs. premium datingprofil for sugardaddies og sugarmamas

Er du en af disse to profiltyper, så har du måske bemærket, at hvis du har et gratis medlemskab, så kan du, så længe du har uploadet et profilbillede af dig selv, finde og se andre medlemmer via søgning med brug af alle søgefiltre, samt se deres profiltekster og offentlige billeder. Du kan også se, hvem der er online, hvem der har sendt dig en besked, og hvem der har givet dig adgang til deres private billeder. Ikke dårligt, vel? 

Så nu da du har fået en smagsprøve på dine muligheder, kan du vælge, om du gerne vil opgradere din profil til premium, så du kan starte et ubegrænset antal samtaler eller svare på dine modtagne beskeder, se private billeder, som du har fået adgang til, eller åbne for andre premiumfordele.

Hvad, hvis du vil forblive et gratis medlem uden et billede? Det er også helt fint. Du kan stadig nyde godt af næsten alle de gratis features, den eneste begrænsning er, at du ikke kan se andre medlemmers billeder. Hvorfor? Jamen, vi synes, det er rimeligt at kunne se andre personers billeder, når man selv har uploadet et. Samtidig forsøger vi at sikre, at alle herinde har oprettet en profil med gode intentioner. Hvis du udelukkende har gode intentioner og ikke vil uploade et profilbillede, men gerne vil se andres billeder, så kan premiummedlemskabet hjælpe dig med at bibeholde din anonymitet. Og hvis du ikke længere finder dit premiummedlemskab fordelagtig, kan du altid stoppe det og gå tilbage til at have et gratis medlemskab.

Kast et blik på listen herunder for at få et bedre overblik over de to SugarDaters-medlemskaber for sugardaddies og sugarmamas.

Gratis vs. premium datingprofil for sugardaddies og sugarmamas

Gratis vs. premium på SugarDaters for sugarbabes og toyboys

Er du registreret som en af disse profiltyper, har du sandsynligvis lagt mærke til, at det gratis medlemskab er meget, meget generøs – og det er netop noget for dig, ikke? 😉

Som sugarbabe eller toyboy med gratis medlemskab får du alle de samme muligheder, som sugardaddies og sugarmamas får med et gratis medlemskab. Oven i hatten får du også den fordel at kunne svare på dine modtagne beskeder. Og det er ikke det hele. Las os sige, at der var en, der fangede din opmærksomhed – så er det næste move at tage kontakt til denne person. Easy peasy! Selv med et gratis medlemskab kan du påbegynde samtaler med 5 forskellige personer, hver dag. Og ja, den er god nok – du får alle disse features med et gratis medlemskab. Det eneste, du skal gøre, er at uploade et profilbillede og en profiltekst. Når de er godkendt af en administrator, er du klar til at begynde at flirte!

Kast et blik på listen herunder, for at se præcis hvad vores forskellige medlemskaber kan gøre for dig.

 

Gratis vs. premium på SugarDaters for sugarbabes og toyboys

Som du kan se, giver både det gratis såvel som premiummedlemskabet på SugarDaters dig mange muligheder. Et gratis medlemskab er fint til dig, der ønsker at se nærmere på websitet og bruge dets basale features som at se, hvem der er online, og hvem du kan finde i dit område. I mellemtiden giver et premiummedlemskab dig muligheden for at starte et ubegrænset antal samtaler og opbygge forhold uden nogen begrænsninger. Så efter du har testet vandene med et gratis medlemskab, kan du beslutte, om du gerne vil prøve premium og drage nytte af SugarDaters’ fulde potentiale.

Og siden du altid kan stoppe dit abonnement, hvad har du så at miste?