Farvel ensomhed: 4 SugarDaters-funktioner til

Farvel ensomhed

Ensomhed…Coronavirus har i den grad haft indvirkning på vores sociale liv. Det er over et halvt år siden, vi havde mulighed for at mødes med vores potentielle dates på barer eller i klubber nede i byen. Med masker, social distancering og andre restriktioner er flirten og romantik ikke længere det samme … så det er kun naturligt, at ensomheden sætter ind, da vi savner de gode gamle, sociale dage.

Men, selvom der ikke er nogen vaccine mod covid endnu, så er der bestemt en mod ensomhed. Det er at have kontakt med mennesker. Derfor lancerede SugarDaters under pandemien nye features og forbedrede gamle funktioner, som er designet til at maksimere dine chancer for at finde nye og interessante forbindelser. Tag et kig nedenfor og find ud af, hvordan du får mest ud af de funktioner, du allerede benytter til at jage ensomheden væk og finde de rigtige personer for dig. 

 Eksperimenter med søgefunktionen

Har du undret dig over, hvordan SugarDaters udvælger dine matches? Matchene, du ser på sitet og modtager i din e-mail indbakke, er baseret på dine seneste søgefiltre. Hvilket betyder, at dine matches bliver opdateret, hver gang du justerer filtrene. Som det første, juster dit søgeområde. Tilføj forskellige regioner og byer. Hvis du bor tæt på grænsen, så find ud af, hvem der er på den anden side!

Som det næste kan du vælge de ønskede egenskaber hos en person ved at justere søgning på udseende og baggrund. Men hav in mente, at du måske kun ender med en håndfuld matches, hvis du er meget specifik ift. udseende. Husk – dit perfekte match er måske ikke den, som du ser som din ”type”. Foretrækker du blondiner? Giv brunetter og rødhårede en chance! Måske vil en af dem blæse dig bagover med hans/hendes charme og personlighed. Pointen er, at du ikke skal fokusere for meget på de ydre aspekter og ikke lade en lille detalje begrænse dine muligheder.

Du kan altid ændre dine søgekriterier, så vær ikke bange for at eksperimentere! SugarDaters har næsten 1 million medlemmer verden over, og nye medlemmer kommer til hver dag, så jo mere du udvider din søgning, og jo mere du finjustere filtrene, jo større er dine chancer for at få nye matches og til sidst finde den helt rigtige.

Find din perfekte ledsager ved at bruge tags

Vi introducerede tags for at hjælpe dig med hurtigt at få indsigt i, hvad den bruger, hvis profil du besøger, er interesseret i. Et hurtigt blik er nok for at se, om I har fælles interesser og forventninger, hvilket betyder, at du ikke behøver bruge for lang tid på at læse en persons profil – nogle få sekunder er nok til at få en idé om, hvorvidt denne person kunne være rigtig for dig. 

Og glem ikke at forbedre din egen profil ved at klikke på relevante tags, som kan hjælpe andre med at få et indblik i din personlighed, og hvilken type forhold du er på udkig efter.

Tilføj dine favorit medlemmer til din favoritliste

Du kan nu gemme de profiler, som fanger din opmærksomhed, på din liste med favoritter, for at være sikker på, at du altid kan finde dem igen. Måske foretrækker du kun at starte samtaler, når personen er online, så I kan have en mere øjeblikkelig kommunikation, eller måske er du interesseret i at date en specifik person, som ikke er i dit område i øjeblikket, men vil være det i fremtiden. At skabe og vedligeholde dine sugarforhold er lettere end nogensinde før.

Vær vores makker og brug anmeldelsesknappen

Vi arbejder hver dag på at sikre, at SugarDaters ligger over gennemsnittet for vores nicheindustri – blandt andet ved at tjekke profiler og deres indhold. SugarDaters bliver bedre og bedre for dig og alle andre, hver gang du anmelder upassende, stødende eller tilsyneladende falske profiler. Med de dårlige profiler borte er du et skridt tættere på at finde din næste date.

Hvis nogen for eksempel allerede i deres første besked tilbyder at købe billeder eller presser dig til at flytte kommunikationer over på en anden side eller app, skal du måske overveje at klikke på den der ’anmeldelsesknap’, da disse ses som nogle af de mest almindelige advarselstegn i online dating.

 

Læs mere: Advarselstegn til sugardaddies

 

For at gøre en lang historie kort, ved at anmelde de brodne kar, du kommer i kontakt med, forbedrer du alles oplevelse på SugarDaters, inklusive din egen, såvel som dine egne chancer for at påbegynde og opbygge værdifulde forhold. Online, indtil videre. 

 

Fysisk distancering er ikke lig med social distancering.

Nu, mere end nogensinde før, er det vigtigt for dit helbred at skabe og have kontakt til andre personer. 

Log på SugarDaters, eller opret en gratis profil, og luk ned for din ensomhed.

Held og lykke – og forbliv sikker!