Sugardating event: Lara Denice calls all sugarbabes

Sugardating event!

Hej alle skønne sugardating interesserede kvinder! Nu sker det, Vi skal rigtig hygge sammen 

Hemmelig lokation

Lørdag d. 14 november holder jeg et super lækkert event, i sugardatingens og kvindernes tegn! Eventet foregår på hemmelig location i København og jeg garanterer at det bliver et super lækkert sted!

Lad os dele

På eventet kan vi dele vores oplevelser, stille spørgsmål og i det hele taget tale om alt dét? som i har på hjertet. Jeg byder jer velkommen med et lækkert glas bobler og senere byder jeg på lækre kanapeer og vin til maden.

Lad os have det sjovt

Det er i tidsrummet 16-18 og derefter vil baren åbne for andre gæster også. Ingen af gæsterne får at vide hvorfor i er der, vi holder bare et tøse arrangement, så i skal ikke være bange for at blive dømt.

Rabat kun til dig

Under og efter eventet får i 25% rabat på alle cocktails og sjusser indtil lukketid, men husk, koden er kun til jer og må derfor ikke deles med andre. Hvis i bliver tilbudt drinks af andre, må de ligeledes ikke benytte sig af jeres rabat.

Mit tilbud til dig

Det hele koster kun 295 kr og tilmelding sker via mig, Lara Denice. Så tag jeres sugardating interesserede veninder under armen og deltag i dette super hyggelige og informerende event i et forum hvor janteloven ikke eksisterer!

Find information og tag kontakt til Lara for at tilmelde dig hendes event her på SD Consulting website , på Facebook   og Instagram

 

Disclaimer

Dette arrangement bliver afholdt af Lara Denice/SD Consulting. SugarDaters har ingen andel eller ansvar i forhold til afholdelse, indhold eller andet omkring dette arrangement.