6 tegn, du skal holde øje med i en sugardaddy

Han har problemer med temperamentet

Forestil dig dette scenario: Det er din første date, I mødes til kaffe eller middag. Ved et uheld er der nogen, der kommer til at træde på hans fod. Personen undskylder med det samme, men du kan se vrede i hans øjne, da han øjeblikkeligt snerrer ad personen. Han er tydeligt oprevet, og hans dårlige humør ødelægger jeres date. Dette er et generelt, universelt og pålideligt advarselstegn, som man skal holde øje med i begyndelsen af et forhold. Hvis små ting som netop beskrevet gør ham vred, betyder det, at du skal være ekstra forsigtig og opmærksom, i forhold til hvad du gør og siger, når I er sammen. Det er op til dig.

Han taler dårligt om sine ekser

Det er selvfølgelig normalt at dele nogle af ens tidligere oplevelser med hinanden, men hvis hans konstant taler nedsættende om sin eks, vil der ikke gå lang tid, før han gør det samme med dig efter jeres første uoverensstemmelse. Selv hvis han er sød overfor dig nu, så vil han ikke kunne forsætte sådan. Tænk over det.

Han insisterer på ‘diskretion’ og foreslår at mødes hos ham til den første date

Dette er et advarselstegn lige fra start. Din sikkerhed skal altid være din første prioritet, og det er alt for tidligt at mødes med nogen, som du ikke kender, i deres hjem, uanset hvor du har mødt dem.

Han tilsidesætter fuldstændig dine meninger og følelser

Jeg mener, du kan potentielt opbygge et forhold og være glad sammen med nogen, som ikke ser dig. Det at være del af SugarDaters-fællesskabet handler om det gode liv, og at udtrykke, hvad du føler og tænker, er en vigtig del af det.

Han forsøger at være kontrollerende 

Det er der ingen plads til i noget forhold, og specielt ikke i et Good Life Dating-forhold. Her handler det om at være sammen med nogen, som du har det sjovt med, og som har de samme mål som dig. Der er ingen grund til, at du (eller nogen som helst) skal være sammen med nogen, som begrænser deres frihed. 

Han insisterer på at kommunikere på en gratis app eller per telefon

Spørger en sugardaddy, som du lige har mødt online, efter andre kontaktinformationen i den første besked? Så er det rimelig sikkert et no-go. Kommunikation på SugarDaters holder dine andre social medie-konti private, og disse burde kun være for personer, som du kender godt, såsom venner, familie, kollegaer og lignende. Det er op til dig, om du gerne vil have, han tager et kig på din Instagramprofil. Bare sørg for, at du har udvekslet nogle beskeder med ham først, og at du føler dig komfortabel med at dele noget af dit privatliv med en ny person.