Top 5 sugarbabelande i Europa

SugarDaters-fællesskabet er spredt ud over hele verden, og vi opfordrer vores medlemmer til at date på tværs af grænserne, specielt siden sugardating handler om eventyr, at have det sjovt og opleve nye ting. I dag præsenterer vi Top 5 sugarbabelande i Europa, så kære sugardaddies og sugarmamas – tag notater! Eller juster hellere jeres søgepræferencer.

Holland: Tulipaner, vindmøller, træsko og sugababes!

Holland er land nummer 1 på vores liste, hvor 69,79 % af vores SugarDaters-medlemmer er sugababes! Derudover har dette lille land rigtig meget at byde på! En vild weekend i Amsterdam, sightseeing i de mange små, chamerende byer eller afslapning ved havet i et af de skønne resorts er kun nogle af de mange eventyr, du her kan opleve med din sugarpartner. Sugardaddy, vent ikke længere, og find din hollandske sugarbabe nu!

Sverige: Scandinavisk sugarbabe-destination

Som I kunne læse i vores tidligere indlæg, har Danmark og Finland flest sugardaddies i Europa. Personer fra disse lande kan let rejse til Sverige, som meget bekvemt ligger lige imellem, og finde deres sugardates der, siden 51,48 % af vores brugere i Sverige er sugarbabes. Du kan tilbringe din sugardate med at se nordlysene og overnatte på et ishotel! Hvis du ikke er så eventyrlysten, kan du altid bruge tid i de hippeste kvarterer i Stockholm eller gå på en fika-date med noget lækkert kaffe og en kanelsnegl.

Norge: Sugarbabe-vildmark

Et andet nordisk land, som er på vores liste, er Norge, hvor 50,83 % af vores brugere er sugarbabes. Landet er kendt for dets vildmarker og fjorde! Blandt Norges must-sees er Trolltunga, Geirangerfjorden og Fløyfjellet. Der er dog én ting – priserne i de nordiske lande er ikke ligefrem turistvenlige. Så er det heldigt, du har en norsk babe til at vise dig rundt!

Læs mere: TOP 5-sugardaddylande i Europa

Spanien: En skøn date til rytmerne af flamenco

Spanien er en populær feriedestination for mange europæere – med smukke byer som Madrid, Barcelona eller Sevilla og kystdestinationer som Lloret de Mar, Malaga eller Marbella. Og nu viser det sig, at 50,66 % af SugarDaters-medlemmerne i Spanien er sugarbabes, hvilket gør det til en perfekt destination for sugardaddies. Tilbring din date med at spise lækker paella og drikke sangria, mens du lytter til spansk musik!

Frankring: Sugardate under Eiffeltårnet

Frankrig er det mest besøgte land i Europa, og det er der en grund til! Vi ved selvølgelig alle, at Paris er super romantisk – arkitekturen er enestående, sproget er sensuelt, og maden er fantastisk. Rivieraen byder ligeledes på smukke udsigter og romatiske gåture. Det er en perfekt destination til en sugardate, og da 50,23 % af vores brugere her er sugarbabes, vil det være nemt at finde en sød partner. Så skriv til en af vores franske sugarbabes fra landet med fine vine og lækker ost!