Advarselstegn til sugardaddies

I sidste uge talte vi om advarselstegn til sugarbabes. Denne uge deler vi nogle tips med dig, sugardaddy. Følgende er de vigtigste advarselstegn, du skal holde øje med hos din nye sugarbabe. Undgå, at det går ned ad bakke allerede fra begyndelsen, og pas på din værdifulde tid ved at sikre, at du ikke kan sætte kryds ved nogen af de understående punkter, når det kommer til din sugardate!

💻Hun sender et link til sin profil på … øh … et website for voksne

Hvis hun lige efter den første besked inviterer dig til sin profil på et andet website, er hun sandsynligvis ikke en rigtig sugarbabe, men en person, der laver og sælger videoer for voksne. Hvilket er helt fint, men hvis en kvinde, du lige har mødt på SugarDaters, kun spørger efter, at du støtter hendes profil andetsteds, så er hun sikkert ikke interesseret i at mødes ansigt til ansigt eller påbegynde et forhold med en sugardaddy.

🎁Hun anmoder om enhver form for betaling, gaver eller belønning inden første date

Det er selvfølgelig op til dig, om du vil bestille blomster (eller en diamantring, haha) til hende, lige efter I har udvekslet nogle få beskeder. Det vil helt sikkert gøre et indtryk. Men hvis hun som noget af det første bringer gaver på banen, betyder det ofte, at hun kun er interesseret i din pung og ikke en rigtig, personlig forbindelse til dig.

👿Hun er en mean girl

Overfor personer i servicebranchen; tjenere, taxachauffører … Alle steder, hvor I tager hen sammen, er hun dissideret uhøflig overfor alle. Og nej, det handler ikke om, at hun for sjov er led eller sarkastisk sammen med sine venner. Det handler om, at hun giver alle, som krydser hendes vej, den kolde skulder. Men hun er ikke led overfor dig, siger du? Det er blot et spørgsmål om tid.

💔Hun taler konstant om sin eks

Lige meget hvor ung hun end er, har din sugarbabe sandsynligvis noget bagage med sig. Ligesom alle andre, uanset køn og alder. Men hvis hendes eks allerede er hovedemnet i jeres første samtale, er hun sikkert ikke klar til at komme videre. Hun vil konstant sammenligne dig med sin forrige sugardaddy, hvad enten det er positivt eller negativt. Så medmindre du er så vild med hende, at du ikke har noget imod at være hendes midlertidige rebound, så burde du blive ved med at lede.

🤐Hun taler hele tiden, men lytter aldrig

Du spørger hende om hendes dag, og hun taler i timevis, nævner hver eneste detalje om sit studie, arbejde, sine venskaber, hvem der sagde hvad, og hvad der så skete. Og så bliver du nødt til at stille endnu et spørgsmål. Det eneste emne, der aldrig kommer på bane, er, hvordan din dag er gået. Det er et advarselstegn; at hun værdsætter en, der kan lytte, men at dit liv og din person ikke rigtig er noget, som hun virkelig er interesseret i.