TOP 5-sugardaddylande i Europa

At finde en sugardate er ikke altid lige let, da det kan være svært at finde en person, der har de samme interesser som dig. Derfor kan det være en god idé at udvide din horisont og se ud over dine egne landegrænser. Så hvis du er en sugarbabe eller toyboy, der søger en sugardaddy i Europa, hvilke lande burde så være på din radar?

Danmark: Sugardaddies i overflod

Man siger, at danskerne tager cyklen alle steder, elsker deres hygge og hele tiden siger tak … Men vidste du, at Danmark i al hemmelighed også er et himmerige for sugarbabes? Dog er det ikke længere nogen hemmelighed, da vi kan afsløre, at ud af alle profilerne på SugarDaters udgør sugardaddies 46,71 % af alle brugerne i Danmark! Ja, det betyder, at der er mange flere sugarbabes end sugardaddies i Danmark. 

Finland: Julemanden er ikke den eneste sugardaddy

Ja, det kan være vanvittigt koldt i Finland. Men snefulde, finske vintre er det bedste tidspunkt til at besøge Julemanden og se nordlysene i Lapland med din sugardaddy! Siden finske sugardaddies udgør 40,08 % af landets sugardating-fællesskab, har du en god chance for at finde din ideelle sugarpartner.

Rumænien: Var Dracula også en sugardaddy?

Vi ved ikke, om de rumænske sugardaddies minder om Dracula – det er op til dig at finde ud af. Men dataet fortæller os, at Rumænien er det tredje land med flest sugardaddies i Europa, hvor de udgør mere end en tredjedel (35,29 %) af vores rumænske medlemmer. Så hvad med en romantisk gåtur i Bukarests gader eller en udflugt til Branslottet med din rumænske daddy?

Slovakiet: Fra Bratislava med kærlighed

Slovakiet er sikkert et af de mindst kendte lande på denne liste. Men hvis du elsker natur, er det det perfekte sted for dig, da der er mere end 1.600 naturlige kilder placeret i de mange smukke, slovakiske nationalparker. Og det lille land er det land i verden med flest slotte per indbygger! Det burde være let at finde en guide, da en ud af tre (33,50 %) SugarDaters-medlemmer i Slovakiet er sugardaddies! Endnu en grund til at vælge en romantisk gåtur langs Donau til din næste sugardate.

Læs mere:Hvad er sugardating?

Polen: Sugarlandet, der har det hele

Find dig en polsk sugardaddy, og nyd en storbyferie i Warszawa eller Kraków, dage ved stranden i Sopot eller vandring i Tatrabjergene. Alt dette suppleres af et rigt nationalt køkken (pierogi-alarm!) og et bredt udvalg af vodkabaserede drinks, som fås til en meget overkommelig pris! Og siden Polen er det femte største sugardaddyland, hvor 31,31 % af vores brugere er sugardaddies, skulle det være ligetil at finde en passende sugarpartner. Så hvad venter du på?

Opret din SugarDaters-profil i dag, gå på opdagelse blandt vores mange toyboy-profiler, og find din sugarpartner!

Glem ikke at følge os på Facebook og Instagram. Vi ses.