Hvem er en toyboy?

toy boy

Når vi hører ordet sugardating, hvad er så det første, vi tænker på? Sikkert en ældre mand, der dater en yngre kvinde. Dog – specielt hvis du har læst vores tidligere blogindlæg – ved du, at sugardating tilbyder mange flere muligheder end det!

Kvinder kan være sugardaddies! Og de bliver kaldt sugarmamas. Mænd kan være sugarbabes. Og de bliver kaldt toyboys! I vores sidste blogindlæg i Sugardating Essentials-serien lægger vi den sidste manglende brik i sugardating-puslespillet.  

Hvilken slags mænd bliver toyboys?

En toyboy er helt enkelt en mandlig version af en sugarbabe. Han er attraktiv og charmerede og er ofte den yngre part i et sugarforhold og han er tiltrukket af succesfulde og erfarne kvinder og/eller mænd, som ikke kun har styr på deres liv, men også er kar til at dele deres succes og visdom med deres partner.

Mænd, der beslutter sig for at være en toyboy, er ikke tiltrukket af deres jævnaldrende, enten fordi de føler sig mere modne end kvinder eller mænd på deres egen alder, eller simpelthen fordi de finder det mere spændende og lovende at date en mere moden person.

Derudover kan toyboys, ligesom alle andre i sugardating-fællesskabet, lide at være direkte og ærlige om deres mål og forventninger fra begyndelsen af forholdet.

Hvilken form for forhold søger de?

De søger en partner, der har klare mål for livet og erfaring og visdom, de gerne vil dele. Nogen, der kan åbne døre, tilbyde nye muligheder og følelser. Toyboys er ivrige efter at få nye oplevelser og gode råd. Kort sagt søger de det gode liv, et liv, der er muligt sammen med en sugardaddy eller sugarmama.

Toyboy som en partner er …

Fuld af ungdommelig energi, evnen til at leve i nuet, spænding og eventyr. Som partnere er toyboys omsorgsfulde, dedikerede og opmærksomme. De værdsætter deres sugarforhold og hans/hendes generøsitet overfor dem og er klar til at gøre en indsats for at møde deres partners forventninger.

Opret din SugarDaters-profil i dag, gå på opdagelse blandt vores mange toyboy-profiler, og find din sugarpartner!

Glem ikke at følge os på Facebook og Instagram. Vi ses.