Hvem er en SugarMama?

Sugarmama er en term, der er mindre kendt uden for sugardatingmiljøet. Alle har en idé om, hvad en sugardaddy og en sugarbabe er, men hvad med sugarmama?

Hvem er en sugarmama?

Hvilken slags kvinder bliver sugarmamas?

Et modere samfund – dagene, hvor det var mænd, der kontrollerede det hele, er for længst ovre. Nu er vi endelig i stand til at forstå, at kvinder kan konkurrere på samme niveau og opnå fantastiske ting som ledere, forskere, læger, advokater, entrepanører, og hvad de ellers vælger at forfølge. Og de ved, selvfølgelig, at uanset hvilken type forhold de vælger, så er deres valg validt.

Hun er en kvinde, der er på toppen, tilfreds med sit liv og føler sig ung uanset sin alder. Hun er fuld af liv og energi – det er grunden til, hun gerne vil være sammen med nogen, der er smuk og charmerende – en boytoy eller en sugarbabe – som hun kan være sammen med i sin fritid og nyde det gode liv med. Uden problemerne, dramaet og kaosset fra et traditionelt forhold.

Hvilken type forhold søger de?

Ofte ser denne type kvinde ikke den traditionelle livsstil som sit ultimative mål i livet. I stedet vil hun have et mere simpelt og dramafrit forhold, som kan berige hendes hverdag med skønhed, spænding og afslapning.

Sugarmama er en partner, der …

Ligesom en sugardaddy har en sugarmama en omsorgsfuld personlighed, og hun vil gerne dele sin success, livserfaring, skønne øjeblikke og gode råd med nogen, der er ung, passioneret og charmerede.

Hun er typisk den ældre part i et sugarpar, hvorfor hun er i stand til at give gode råd og meninger baseret på erfaring. Hun er ofte en karriereorienteret og selvstændig person, som ikke er interesseret i at spille den traditionelle rolle i et parforhold. Hun kan i stedet lide at tage kontrollen og bestemme. Både i sit liv og i sine forhold. Hvorfor? Fordi hun er en leder.

Er du klar til at blive nogen elskede sugarmama? Eller søger du en?

Spil ikke mere af din tid, og bliv gratis medlem af SugarDaters nu.

Glem ikke at følge os på Facebook og Instagram. Vi ses.