Hvem er en sugarbabe?

Konceptet sugarbabe er omgivet af mange teorier. Nogle tror, at sugarbabes blot er materialistiske mennesker, mens andre ser op til sugarbabes’ sociale status og magt over mænd. Begge disse forudfattede meninger ligger dog langt fra virkeligheden.

Så hvad er en sugarbabe, og hvad vil det egentlig sige at være en?

Generelt er en sugarbabe en kvinde, som er tiltrukket af mænd (sugardaddies) og/eller kvinder (sugarmamas), der er kompetente, erfarne, har en klar vision for deres liv samt en generøs tankegang overfor deres sugarpartner.

En sugarbabe er uden tvivl tit en person, der værdsætter det gode liv såvel som personligheden hos en, der har set og oplevet mere end hende selv. Hvorimod personen, der vælger at være sammen med hende, værdsætter hendes indre og ydre skønhed, charmerende personlighed, spontanitet, humor og væremåde.

Ofte, men ikke nødvendigvis, er en sugarbabe den yngste i et sugarforhold. Hvorfor? Jamen, for det meste er en sugarbabe ganske enkelt tiltrukket af ældre mænd og/eller kvinder. Og – dette er ikke nødvendigvis ældre i generel forstand, blot ældre end hende. Hun er oprigtigt interesseret i at vide mere om en succesfuld persons rejse, erfaringer og værdier.

En anden grund til, at så mange kvinder sugardater, er, at de værdsætter ærlighed og åbenhed fra begyndelsen af et forhold. De har en dramafri og direkte tilgang til deres status i et parforhold og ved, hvordan de skal udtrykke, præcis hvad de ønsker.

Alle sugarbabes er forskellige, men de har alle noget til fælles; deres lyst til nye oplevelser og muligheden for et mere farverigt og spændende liv i selskab med nogen, som kan give dem det, de værdsætter mest. Og hvad er det? Det kan være alt fra et godt råd, der kan fremme hendes forretning, til en fin middag, en romantisk getaway, en hvalp eller takeaway og Netflix. Det er op til hende. 

Vil du gerne lære mere om en sugarbabes verden? Eller måske søger du en? Uanset kan du tilmelde dig SugarDaters helt gratis og begynde din sugardating-rejse nu!

Glem ikke at følge os på Facebook og Instagram. Vi ses.