Hvem er en sugardaddy?

Termen sugardaddy lyder bekendt for mange af os. Vi ser det brugt på socale medier og i popkultur, men hvem er egentlig en sugardaddy?

Hvem er en Sugar Daddy?

Det er ganske simpelt! En sugardaddy er en person, der føler sig til tilfreds med sit liv, og som leder efter en speciel person – en sugarbabe eller boytoy – at kunne nyde det med.

Generelt er en sugardaddy en person, der ses som succesfuld og generøs. Men hvad betyder det? Succes kan, trods alt, betyde noget forskelligt fra person til person. For nogle er det rigdom. For andre er det at leve et godt liv fyldt med meningsfulde oplevelser. Uanset handler det at være generøs og dele sin succes ikke kun om penge. Det handler også om at dele sin erfaring og livsråd og vejlede.

Hvorfor ville en mand vælge sugardating frem for ‘traditionel dating’?

Du kan læse mere om sugardating her, mengenerelt handler sugardating, eller som vi gerne betegner det, Good Life Dating, om ærlighed, klare forventninger og at nyde livet. Grunden til, nogle mænd foretrækker sugardating, er, at denne form for forhold tillader dem fra starten af at være ærlige omkring, hvordan de gerne vil have, forholdet skal se ud.

En sugardaddy er en generøs og omsorgsfuld person, som kan lide at dele sine ressourcer, erfaring og råd, uanset om han er et præstationsmenneske i sine 50’er, eller en meget yngre entrepanør med en klar vision for livet. Han er en person, der kan lide at være åben omkring, hvordan hans ideelle forhold ser ud, og som leder etfer en partner med de samme forventninger.

Så, er du en sugardaddy? Eller vil du gerne finde en? Bliv del af SugarDaters, og find dit næste sugarmatch!

Glem ikke at følge os på Facebook og Instagram. Vi ses.