Hvad er sugardating?

Hvad er sugardating?
For dem, der aldrig har prøvet det, er sugardating et mystisk emne. Dem, der har prøvet det, vil dog sjældent gå tilbage til traditionelle forhold. Sugardating åbner for en helt ny verden af muligheder og oplevelser, og har, mere end nogen anden form for forhold, potentialet til at være helt fri for drama. Hvad enten du gerne vil møde en, der er erfaren og generøs, eller smuk og charmerende, så er sugardating præcis, hvad du leder efter.

Så hvad er det, der gør sugardating så specielt? Og hvilken form for sugardating bakker SugarDaters op om og promoverer?

Sugardating er hovedsageligt en type forhold, som to mennesker er gået ind i på baggrund af gensidig tiltrækning og respekt og er baseret på, hvad de hver især har at bidrage med. Ofte, men ikke nødvendigvis, er der en aldersforskel mellem sugarpartnere – en sugardaddy og en sugarbabe, en sugarmama og en boytoy, en sugardaddy og en boytoy eller en sugarmama og en sugarbabe. Ideelt set et det et vedvarende forhold, hvor begge parter føler sig ligeværdige og værdsat.

Alle sugarforhold er selvfølgelig forskellige og unikke. Dog er der typisk en person i et sugarpar, der påtager sig en generøs, omsorgsfuld og generelt støttende rolle i forholdet. Sugardaddies og sugarmamas er de personer, der har en generøs og omsorgsfuld personlighed. De kan lide at dele deres ressourcer, livserfaring og være mentor for deres sugarbabe eller boytoy. Personer, der gerne påtager sig rollen som sugarbabes eller boytoys, er dem, der bidrager til forholdet med deres karisma, charme og personlighed.

Alt i alt handler sugardating om at opleve noget nyt, komme ud over sine grænser og skabe et liv fyldt med oplevelser, som ellers ville have være uden for rækkevidde. Det handler ikke om økonomi eller at date nogen, blot fordi de ser godt ud. Det hele handler om det gode liv – hvor man vågner hver morgen til et nyt eventyr, glad for forholdet, man er i, og personen, man er sammen med.

Good Life Dating er essensen af sugardating tilpasset vores tid. Du kan finde vores Good Life Dating-manifest her

Oplev sugardating, og giv dig selv en chance for det gode liv her