Ny SugarDaters-website lanceres om to dage!

 Ny stil, nye features, nye eventyr

 Vi er glade for at kunne annoncere lanceringen af vores nye SugarDaters-website! Allerede om to dage vil du blive introduceret for en helt ny dimension af sugardating, eller som vi gerne kalder det, Good Life Dating.

Vores mål med det nye website er at hjælpe dig med at foretage mere præcise, hurtige og smarte valg baseret på dine, så vel som din potentielle partners, forventninger. Med jer, vores værdsatte fællesskab, i tankerne har vi lavet mange mærkbare forbedringer. Det nye website vil byde dig velkommen med mere ligetil navigation, spændende nye features, fordybende browsing-oplevelse og en meget bedre mobil-interface.

Og nu, uden yderligere ståhej, lad os introducere jer for de nye features, som vil gøre jeres søgen efter en sugarpartner mere simpel, hurtigere og langt mere sjov. Her er nogle af de nye features, som du vil præsenteret for på SugarDaters.dk om to dage – og resten vil du finde ud af 😉

Hvad er nyt?

Moderne, lækkert og responsivt design

 Ikke nok med at vores nye website er mere elegant – det har også en mere simpel og intuitiv navigation, som gør det muligt for dig at gå fra en side eller profil til en anden uden noget besvær. Du vil kunne browse og komme i forbindelse med andre brugere samt finde information på en let, bekvem og hurtig måde.

 Derudover har det aldrig været lettere at tjekke dine nyeste matches eller svare på beskeder fra din telefon. Uanset om du anvender telefon, bærbar eller tablet, vil du gennem et let og fejlfrit forløb kunne finde din perfekte date.

Lynhurtigt beskedsystem: kommuniker mere, bedre og øjeblikkeligt

Et mere effektivt og responsivt beskedsystem er et af de mest spændende features på den nye SugarDaters-platform. Yderligere vil SugarDaters’ hurtige beskedsystem gøre det muligt for dig at ’multitaske’ ved at starte og opretholde flere samtaler mere intuitivt.

Tags: fælles interesser og forventninger

 Ny og let måde til at finde nogen, som matcher dine interesser og forventninger. Ved at tilføje tags til din profil kan du bedre og mere nøjagtigt definere, hvem du er, og præcis hvad du søger. Denne feature giver dig muligheden for at bryde den virtuelle barriere med en godt gennemtænkt datingprofil. Det vil med større sandsynlighed vække interessen hos en person på den anden side af skærmen og kickstarte kommunikationen. Jo mere information du tilføjer på din profil, des bedre datingbeslutninger kan du foretage.

Leder du efter en ny rejsepartner? Eller måske en person, som søger et langvarigt forhold? Alle tiders, så brug TAGS-featuren, og find nogen, som leder efter præcis det samme som dig!

Favoritliste: mist ikke dine favoritter

 Du kan nu gemme profiler, som har fanget din opmærksomhed, på din ’favoritliste’ for at være sikker på, at du altid kan finde dem igen. Måske vil du først skrive til en person, når denne er online, for mere hurtig kommunikation, eller måske vil du gerne date en person, som ikke er i dit område lige nu, men som vil være det i en nær fremtid. Dating bliver lettere og mere effektivt med ’favoritlisten’.

Let og enkelt tilmeldingsforløb: kun nogle få klik for at definere, hvem du er, og hvad du søger

Hvis du endnu ikke er medlem, men overvejer at blive det og ikke helt ved, hvem du gerne vil være på sitet, guider vi dig igennem. Du er kun nogle få klik fra at definere, hvordan du gerne vil ses af andre, og hvad du søger. Effektivt, hurtigt og let. Det har aldrig været lettere at lave den helt rigtige profil, så du kan få de rette matches og få mest ud af din datingoplevelse.

Mens nogle ting ændrer sig, vil de bedste features på SugarDaters forblive præcis de samme. Vores mål er at skabe en fokuseret og forholdsdrevet oplevelse, uden nogen distraktioner. Hvilket også er grunden til, at vi har besluttet fortsat ikke at tillade reklame fra tredjeparter på platformen.

Og dette er ikke det hele. Vi vil fortsætte med at udvikle vores platform med features og bagvedliggende algoritmer, så du bedre kan finde din ideelle date og partner.

Så bliv hængende. Der er en hel hær af mindre, men effektfulde, ændringer på SugarDaters, alt sammen for at gøre forløbet med at finde den rigtige partner behageligt, underholdende og præcist. Må det være endnu mere underholdende og ligetil at finde din ligesindede partner!