Vi er 15 erfarne skandinaviske sugarbabes, og vi fortæller dig

Vi er 15 erfarne skandinaviske sugarbabes, og vi fortæller dig, hvordan det skal gøres

Mere end 240 skandinaviske sugarbabes har udfyldt formularen, som blev vist på den førende sugardating-website i Skandinavien

Sugarbabes fra Danmark, Sverige og Norge er blevet bedt om at dele deres ultimative sugardating-råd med dem, der nu er klar til igen at træde ind på datingscenen i den virkelig verden efter en lang pause med social afstandstagen. Nu hvor sommeren er lige rundt om hjørnet, og folk endelig kan gå udenfor igen og mødes med andre mennesker, er dating ikke længere blot noget at se frem til langt ude i fremtiden.

Så hvad er den ene ting, de måske gerne ville have vidst, før de begyndte at sugardate? Eller hvad er den ene ting, som man altid skal have i baghovedet, når man dater en ældre mænd? Hvad er op og ned indenfor sugardating og dating generelt? Disse 15 erfarne sugarbabes afslører nogle af deres vigtigste erfaringer og handlinger, de har foretaget på deres rejse, som har ført til succesrige sugardating-forhold.

Danmark

1. Hav et ’kemimøde’, før du går med til nogen form for forhold!
2. Gå ikke på kompromis med dine regler. Fokuser på de lange beskeder i stedet for de korte, der kun spørger, om du er klar på noget sjov. Det er de modne, ældre mænd, der er seriøse og vil give dig det, du har brug for.
3. Gør det ikke kun, fordi du har brug for pengene eller vil have gaven. Du skal kunne se dig selv i øjnene om ti år. Så mød kun folk, som du tror, vil respektere dine grænser.
4. Gå aldrig med til noget, du ikke ville gå med til ved almindelig dating!
5. Vær tålmodig og fortsæt med at lede efter de gode typer.

Sverige

1. Vær altid venlig.
2. Vær tydelig i forhold til dine grænser, hvad du vil, hvad du har det godt med, og hvor grænsen går. Kommuniker og stå fast. “Svaret er aldrig nej, du spørger bare den forkerte person” 🙂
3. Lad ikke nogen få dig til at føle, at du skylder dem noget, for det gør du ikke! Denne livsstil er sjov og fuld af spændende muligheder, så længe du gør det klart, hvad dine intentioner er, og holder dig til din integritet!
4. Du skal IKKE mødes med en sugardaddy, hvis du ikke føler dig tilpas. Sugardating har INTET at gøre med sex. Du fortjener at blive forkælet, og det behøver ikke at være seksuelt. Lad dem ikke skubbe til dine grænser; respekt er den vigtigste del.
5. Hvis det lyder for godt til at være sandt, skal du ikke møde ham/hende.

Norge

1. Tag dig tid, få en kontakt, som du kan stole på, før du træffer nogen beslutninger.
2. Sørg for, at du altid er tryg. Stol altid på din mavefornemmelse, og lad en, som du stoler på, vide, hvor du er. Sørg for, at du møder din date på et offentligt sted.
3. Det er i orden at sige nej (selv efter du allerede har sagt ja), hvis du har en dårlig fornemmelse eller blot har skiftet mening.
4. Hvis det ikke føles rigtigt – er det ikke rigtigt! Spild ikke din tid på mænd, som keder dig eller ikke får dig til at føle dig som den fantastiske pige, du er.
5. Vær dig selv, og hav det sjovt.

Vi mener, at disse råd fungerer som en god inspirationskilde og en påmindelse for dem, der har forberedt dates under isolationen og nu endelig er klar til at gå ud og mødes. Fordi der er lidt forskel på at date fysisk og date virtuelt. Det kræver en række sikkerhedsforanstaltninger, uafhængigt af hvilken platform du har mødt den person, du skal til at date, på.