SugarDaters® Coronavirus Tilbud: Hold Dig Sikker, Vælg Online Dating

Lige nu prøver hele Europa at undgå unødvendig personlig interaktion. Vi tager ikke ud på klubber eller barer, vi undgår store skarer, vi stoler ikke på fremmede. Dette begrænser drastisk vores muligheder og måske endda vores vilje til at finde en date. Medmindre du selvfølgelig vælger online dating. Derfor har vi forberedt dig et specielt coronavirus -tilbud.

SugarDaters® vil have, at du er i sikkerhed. Og det er derfor, vi anbefaler at holde sig til online dating i øjeblikket. Opbyg dit forhold online og mødes personligt, når COVID-19-udbruddet er ovre.

For at hjælpe dig med dette har vi udarbejdet vores ‘Karantænetilbud‘. Da karantæne varer i 14 dage, her er dit specielle 2 ugers tilbud til prisen af 178 DKK. For at få dit tilbud skal du blot bruge koden covid2weeks’. Tilbuddet er gyldigt til den 24/03/2020

Sådan kan du få mest muligt ud af din tid derhjemme og finde dig en date til senere!

Vigtigst af alt opfordrer vi dig til at læse og følge WHOs anbefalinger.

SugarDaters-Teamet anbefaler at tage alle de nødvendige forholdsregler. Pas på jer selv!