Find din SugarDaddy i Europas hovedstæder

Efteråret er kommet, og behovet for at finde en SugarDaddy at putte sig op ad bliver større og større. I oktober måned har SugarDaters® lavet en ny rekord med over 126.000 medlemmer i hele Europa. Nu har vi udvidet vores service, og kan byde velkommen til de nye medlemmer i Grækenland, Ungarn, Tjekkiet, Litauen og Slovakiet.

SugarDaters® er en international datingside, og vidste du, at du kan tage kontakt til alle medlemmer fra alle lande her på SugarDaters®? Find din SugarDaddy-radar frem og pak dine ting, for nu skal vi til at kigge på, hvilke af byer i de respektive lande, der har flest SugarDaddies. For at hjælpe dig videre har vi også listet de mest normale karaktertræk for SugarDaddies i landene.

 

 

Storbritannien – London

Leder du efter en gentleman med en sexet britisk accent, så prøv at pege din radar mod London. London er en metropol med succesfulde mænd, der bare venter på at forkæle dig. SugarDaddies vil tage dig med rundt i byen og leve luksuslivet med dig med romantiske middage og musicals.

Storbritannien – London

 

Sverige – Stockholm

Skandinaviens hovedstad er det åbenlyse valg, når man kigger efter SugarDaddies. Svenske mænd er kendte for at være høflige og kæmpe for kvinders rettigheder i samfundet. Stockholm er den perfekte by at date i med smuk natur, og du er altid tæt på havet overalt i byen. Der er altid en masse ting at tage sig til, alt efter hvad du er i humør til.

Sverige – Stockholm

 

Norge – Oslo

Den norske kurs er høj, og der er hundredevis af velhavende SugarDaddies, der er klar til at forkæle dig. De norske SugarDaddies er kendt for at værdsætte udendørsaktiviteter, og er sexede på en rå, uimodståelig måde.

Norge – Oslo

 

Danmark – København

Det danske folk er blevet kåret som det lykkeligste folk i verden, og de danske SugarDaddies er ingen undtagelse. De danske SugarDaddies er også kendte for at være i god form og have smag for god stil. København er ikke bare byen i Danmark, hvor der er flest SugarDaddies, men i hele Europa.

Danmark – København

 

Frankrig – Paris

Paris er stedet du tager hen, hvis du leder efter La Passion. Franskmændene er meget romantiske, og her kan du altid finde en SugarDaddy, der kan give dig en masse romance og lidenskab. Franske SugarDaddies vil kysse dig under Eifeltårnet, invitere dig på en fortovscafe for at drikke dyre vine dagen lang og tage dig med ud at shoppe efter top-designermærker

Frankrig - Paris

 

Tyskland – Berlin

Berlin har en masse kreative SugarDaddies, der har interesse for kunst. Tag på museum eller nyd en romantisk gåtur gennem byen, så du kan nyde street art med din SugarDaddy.

Hvis du får timet din tur rigtigt, så hvorfor ikke tage en tur forbi München for at finde en sexet SugarDaddy i lederhosen til oktoberfest? Fest og drik øl i Tysklands anden største SugarDaddy by.

Tyskland – Berlin

 

Belgien – Bruxelles

Vil du gerne nyde chokolade, øl og belgiske vafler med en ægte SugarDaddy, så skal du tage til Bruxelles. Belgiske SugarDaddies er kendt for at være på toppen af deres karriere, og derfor gerne ville tilbringe al deres fritid med deres SugarBabe.

Belgien - Bruxelles

 

Holland – Amsterdam

Vil du gerne have en SugarDaddy, der går lige til sagen? Så er hollandske SugarDaddies perfekte for dig. Hollandske SugarDaddies er kendte for at være frisindede og sige præcis, hvad de tænker. Nyd at tilbringe tid i den syvende himmel med en høj og flot SugarDaddy.

Holland – Amsterdam

 

Polen – Warszawa

Polske SugarDaddies er kendte for at have humor, så hvis du leder efter en mand med en humoristisk sans, skulle du tage at lede i Warszawa. Polske mænd arbejder ofte til sent ud på aftenen, og derfor har de hele morgenen til at forberede en fantastisk morgenmad til dig.

Polen - Warszawa

 

Portugal – Lissabon

Vil du have en macho latino, skulle du tage at lede efter en mand i Portugal. Portugisiske mænd ved hvordan man behandler en kvinde med eksklusive fiskeretter, sensuelle danse og afslapning på stranden. Der er altid varmt i Portugal, og denne varme findes også i de attraktive mænds årer.

Portugal – Lissabon

 

Spanien – Madrid

Kan du lide lidt af hvert, når det kommer til mad og mænd, skulle du prøve Madrid. Her kan du nyde sangria i solen og spise tapas med en passioneret mand, der altid vil vise dig kærlighed og tage sig af dig.

Spanien – Madrid

 

Østrig – Wien

 

At finde en SugarDaddy fra Østrig er ensbetydende med at finde en spændende mand, der altid er klar på at prøve noget nyt. Dette kan være alt fra pubcrawl, tage en køretur i de smukke bjerge til at stå på ski i de vidunderlige alper. En mand fra Østrig vil altid sørge for at der sker noget omkring jer.

Østrig – Wien

 

Schweiz – Zürich

Søger du en interlektuel mand, skulle du tage til Zürich. Mænd fra Schweiz er ikke bare intelligente og flotte, de har også mange penge, så at forkæle dig er intet problem. De er endda kendte for at tale mange sprog, så du skal ikke være bange for at prøve at snakke med dem på dit sprog.

Schweiz – Zürich

 

Finland – Helsinki

Finske mænd er kendte for at være rolige og afslappede og nogle gange en smule skøre. Så hvis du leder efter en oplevelse, du aldrig havde forestillet dig selv i – og som du aldrig vil glemme – så skulle du tage til Finland.

Finland - Helsinki

 

Det er åbenlyst, at de fleste SugarDaddies fra SugarDaters® er bosat i hovedstæderne. Dette er en god ting da rejsen, som din SugarDaddy selvfølgelig betaler, ikke er så lang, da der går direkte fly til de fleste af hovedstæderne. Måske det bliver et projekt for efterårsferien at rejse ud og møde mænd fra andre lande?