Sugar Advisor: Tips til første sugardate

For at kunne dykke ind i forholdet og virkelig lære nogen at kende, er der nogle sætninger der skal udtales, og nogle der er mindre ønskede. At opbygge tillid og bånd er forbundet med samtale om emner, der bevæger os. Ved at lære en anden persons meninger, vurderer vi hvor vidt hun vil være en eksemplarisk partner at tilbringe mere end en halv time i med. For en dyb og ærlig samtale er en gave. Det kan være langt mere intimt end fysisk kontakt. Her er nogle råd og eksempler på, hvordan du åbner din date for at kunne lære hendes/hans sande værdier.

  1. Evaluer hvad der er vigtigt for den person, du møder. Vi har hver især forskellige principper. For nogle er familie en prioritet, for andre handler det om at skabe en virksomhed og se den vokse. Skift til emner, der relaterer til de værdier, han værdsætter. Ved disse samtaler føler de fleste lethed, for alle kan godt lide at tale om deres præferencer.  Dette er vores medfødte egoisme. (K, M)
  2. Stil spørgsmål. Hvis du ikke spørger, får du ikke svar. Der er mange typer af spørgsmål. Generelle spørgsmål – som kan flyttes primært. Private spørgsmål – som man taler om efter en længere samtale eller 5 glas vin. (K) Specifikke spørgsmål – vær en  god observatør og og stil spørgsmål, der for eksempel er relaterede til hans påklædning, bil eller interesser.
  3. Slip det løs. Afslappet og ærlig atmosfære åbner os op. Hvis vi begynder at føle os afslappede, vil samtalen flyde af sig selv. Døm ikke din partner – nervøsitet er en menneskelig følelse. (K, M)
  4. Gem dine stærke meninger og domme til en anden gang. Rør ikke ved svære emner. Hvilket vil sige politiks korrekthed, præferencer i forhold til hudfarve og seksuelle feticher. Dette kan forsage dårlig stemning i form af uenighed eller akavet stemning, som er umulig at komme ud af. (K, M)
  5. Sig aldrig disse ord, nogensinde: Ægteskab, forhold, afhængighed, stabilitet, fællesøkonomi, børnehave samt villa, Volvo og vovse. Ethvert forsøg på at planlægge en fremtid sammen, før anden date, vil have en ubetinget afskrækkende virkning. (K, M)
  6. Giv hinanden et løft i selvtilliden. Komplimenter har aldrig slået nogen ihjel, og de får os til at føle os mere selvsikre, hvilket resulterer i bedre energi imellem mennesker (K, M).
  7. ”Lad os drikke os fulde og have sex” er et no-go. Bring ikke sex på banen for tidligt på første date. Det kan aflede datens kurs og afsløre dine konvergente forventninger. Ingen vil være på date med et liderligt bæst. (M)
  8. For meget snak om ekskæresten. Undgå at komme ind på emnet ‘forhold fra fortiden’. Tro mig, ingen vil høre om, at din SugarDaddy udskiftede dig med en bedre model, og at din desperation nu når sit højdepunkt. (K)
  9. Tilføj noget. Som en klog, fascinerende kvinde og som en målrettet, succesfuld mand må I tilføje noget specielt om jer selv. Ud over den interessante samtale, er det en lille ting som I vil blive husket for. Præsenter din viden om kultur, ekstraordinære passioner eller vis, at du er en vinkender. Du vil blive husket som en ambitiøs og åbensindet person. Skil dig ud. (K, M)

K = Kvinde (SugarBabes)

M = Mand (SugarDaddies)