Tips til din første rejse med din SugarDaddy

Sommeren er næsten over os, så det er meget muligt, at din SugarDaddy vil invitere dig på en fantastisk rejse med ham. Dette er selvfølgelig en stor bedrift for enhver SugarBabe, og det er noget, du skal glæde dig til. Men der er nogle ting, du skal skal forberede dig på for at undgå et første-rejse-sammen-mareridt.

 

Planlæg sammen

Når I skal på jeres første rejse, bør I vælge en destination, der dækker jeres fælles interesser. Det er ikke alle mænd, der nyder at shoppe hele dagen lang, og ikke alle kvinder vil spille golf gennem hele ferien. Inden I beslutter, hvor I tager hen, bør i finde steder, hvor der er noget for begge jeres interesser. Hvis I har brug for en dag, hvor I er adskilt og kan pleje hver jeres interesser, kan du kan bruge et par timer i et shoppingcenter, og han kan nyde sine yndlings ferieaktiviteter.

 

Undgå lang rejsetid

Gem den 20-timers lange flyvetur til Australien til jeres næste rejse. Til nye forhold anbefaler vi, at man tager et sted hen med kortere rejsetid. Jo flere timer i bruger på at komme til destinationen og skifte fly og sidde i lange bilkøer, desto mere stressende bliver hele oplevelsen.

 

Vær I god form

I vil begge nyde de intime øjeblikke mere, hvis du er sikker på dig selv. Du skal være komfortabel ved at have bikini på meget af tiden. På stranden vil der være mange andre flotte kvinder, og du skal derfor kunne overbevise dig selv om, at du er det bedste valg for din SugarDaddy for ikke at rende ind i jalouxi og bekymringer.

 

Lad være med at pakke for meget

At rejse med din SugarDaddy handler meget om at dele sjove øjeblikke, slappe af og skabe gode minder. For at undgå unødvendig trængsel på jeres hotelværelse, bør du huske at pakke let men stilfuldt. Ved at pakke et par matchende toppe og underdele, kan du skabe mange forskellige udtryk og outfits med disse. Gør dem specielle ved at medbringe nogle accessories og selvfølgelig skal du ikke glemme at pakke mere end en bikini.

Den første rejse med din SugarDaddy er også en fantastisk mulighed for at lære hinanden bedre at kende og finde ud af, om I kunne dele en fremtid sammen. Nu hvor du ved, hvordan du bør agere, og hvad du skal undgå på jeres første fælles rejse, kan du have en fantastisk sukkersød sommer.

Husk at følge SugarDaters®Facebook.