SugarAdvisor: Hvordan finder man balance mellem SugarDating og job/skole/kæreste/venner/familie?

Hvordan finder man balance mellem SugarDating og job/skole/kæreste/venner/familie?

Hvad der anses for at være balance, er en harmoni mellem dine fysiske handlinger og din tankegang. At leve i fred og fordragelighed med sig selv og sin natur bringer stabilitet i det private og professionelle liv. De fleste af de valg, der træffes I et fredfyldt stadie, er gavnlige for vores liv. Hvad sker der, når vi bliver nødt til at adskille vores ønsker fra de ting og mennesker, der fylder vores hverdag?

  1. Når SugarDating bliver en del af din hverdag, bliver du nødt til at tydeliggøre grænserne mellem kæreste, venner, familie og en partner, der giver dit liv diversitet. Dine fantasier og ønsker bør ikke have indflydelse på forholdet til din familie. Forsøm ikke nogen, prøv at få alle mennesker til at føle dit nærvær og dit engagement.
  2. Vær ærlig. Gennemsigtighed kræver mod men eliminerer samtidig problemer såsom løgne, bedrag og manglende opmærksomhed til de, der står dig nær. Forvent negative meninger men husk altid, at du træffer dine egne beslutninger og følger dine egne veje.
  3. Når du bliver mødt med forståelse, skal du tage dig tid til at forklare dine nærmeste, hvad grunden er til din interesse i SugarDating er, og hvad dit mål er. Fortæl om dine ønsker, og det vil være nemmere for dem at forstå dine valg.
  4. Få styr på dine prioriteter. Når du arbejder eller studerer mens du udforsker SugarDatingens verden, må du aldrig lade dine forpligtelser ligge i baggrunden. Dette er ting, der vil hjælpe dig i fremtiden, når SugarDating stopper med at være underholdende. Lad dig ikke afhænge økonomisk eller emotionelt af din partner, behold din selvstændighed, hvilken du vil få brug for, når han forsvinder. At være selvstændig er uden tvivl et plus. Når du fokuserer på at opbygge dit eget liv, bliver du mere attraktiv.
  5. Dit job er at være en underholdende, klog og spændende person, der udstråler positiv energi. Når du er i en SugarDaddys selskab findes dine hverdagsproblemer ikke længere. Du skal ikke pløje ham ned med alle dine beklagelser og problemer, dette er en opgave for mødre og koner.
  6. Vær en kamæleon. Udvikl evnen til at flytte dig fra en rolle til en anden. I et øjeblik er du en forførende elsker, i det næste er du en kærlig datter eller en betroet ven. Find disse roller og opdag dig selv på mange planer. Separér disse roller, for på grund af dem vil din personlighed have en mulighed for at vokse.
  7. Sæt en tidsramme. Når du laver en aftale i den indledende fase af forholdet, skal du være opmærksom på, hvor ofte du kan mødes med din SugarDaddy for ikke at forsømme nogen som helst dele af dit hverdagsliv. Lad ham vide, hvad han kan forvente, så han ikke bliver skuffet senere.
  8. Er det er muligt at have en kæreste og en SugarDaddy på samme tid? Selvfølgelig ville en sådan konstellation kræve en masse forståelse, tillid og åbenhed. At finde fysisk balance i begge forhold vil uden tvivl blive en udfordring for dig og dine partnere. Hvis du allerede er faldet ind i denne trekant, så vær ærlig over for begge gentlemen. Lad ikke nogen af dem føle sig overset. Der er en stor sandsynlighed for, at du kan finde en følelsesmæssig balance med din kæreste og tilfredsstille dine luksusbehov med din SugarDaddy.

Med venlig hilsen

Sugar Advisor