#MeToo

#MeToo:

“Hvis alle kvinder, der er blevet udsat for sexchikane eller seksuelt overgreb skrev #MeToo I en statusopdatering, kan vi give en fornemmelse for omfanget af problemet.”

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Jeg er en af de kvinder, der ikke er bange for at tale højt om mine oplevelser, hverken positive eller negative. Jeg er altid ærlig overfor mine læsere, men jeg tror godt I allerede ved det.

Ja, jeg har været udsat for sexchikane og seksuelt overgreb. Jeg er blevet fornærmet, og når jeg ikke opfyldte seksuelle forventninger blev jeg forladt. Jeg blev helt grundlæggende vant til at være en kvinde som mænd kunne behandle som de ville. Virkeligheden er brutal, især når du skriver om en livsstil, som de fleste mennesker ikke kender.

Jeg blev inspireret af Alyssa Milanos kampagne og valgte at dele den dunkle side af min livsstil.

Da jeg begyndte at skrive mine erfaringer ned, mødte jeg stor opbakning fra min familie og mine nærmeste venner. Ord drænede ud af mig, og den største inspiration var og er den omgivende verden. Nye mennesker, konstant forandring af omgivelser og de følelser, der er forbundet med det. En positiv indstilling og motivation sydede ud af mig, da jeg fik mulighed for at dele sugardatingens verden set gennem mine øjne med andre.

I det øjeblik hvor jeg begyndte at offentliggøre mine blogindlæg, mødte jeg bølger af negativ energi og had. Jeg mødte fornærmelser og kritiske meninger. De fleste af mine ”venner” begyndte at vende sig væk fra mig, fordi de syntes, at jeg havde valgt den forkerte vej i livet, og at jeg solgte mig selv til ældre, rige mænd. Jeg fik utallige offensive seksuelle forslag fra mænd, der havde puttet mig i kasse med de ”nemme” kvinder.

For mig er de vigtigste værdier i livet at være ærlig og åbensindet. Så på trods af det allestedsnærværende had besluttede jeg mig for at fortsætte med at dele mine erfaringer og oplevelser. Det giver mig en masse styrke og selvtillid at blive dømt dagligt. Hver fornærmelse gav mig mere energi til at vise sugardating fra et andet lys – at det ikke er en service, det er et forhold. Nogle tilsyneladende interesserede mænd mistede interessen, da de opdagede mine usædvanlige synspunkter. De sagde til mig ”Jeg håber, du ikke vil skrive om mig” og forsvandt sidenhen.

 

Jeg vil ikke kommentere på, hvad der sker I Hollywood. Jeg kender ikke det miljø, men efter de seneste dristige udtalelser fra kendte kvinder og #MeToo kampagnen sker der det samme i Hollywood, som kvinder verden over oplever dagligt. Takket være offentlig omtale og sociale medier kan vi tydeligt se problemet. Der er uden tvivl intentioner om et ”wake up call” for mænd og håb for kvinders sikkerhed.

 

I mellemtiden vil jeg stadig skrive mine oplevelser ned og lave frie ytringer som skal opmuntre og inspirere andre kvinder.

 

Venlig hilsen,

Sugar Advisor