Sugar Advisor: “Dolce far niente”/“Glæden ved at lave intet“

Mange af jer har sikkert set filmen ”Spis, bed, elsk”. Jeg har selv set den… måske 50 gange. Jeg vil vædde med, at de fleste kvinder vil elske at lede efter sig selv i paradiser som Elizabeth Gilbert. Sorgløs opdagelse af kulturer alene. Det var det, jeg forestillede mig. Jeg begyndte at holde af hende, Rom. Men ensomme, delikater middage og lange gåture i ruiner kedede mig efter en uge.

Min ferie i Rom varede ikke længe. Jeg accepterede endda de ekstra 4 kilo, og som Elizabeth sagde ”Du skal elske din topmave”. Desværre rejste jeg ikke til Indien. Jeg bryder mig ikke om at vade i kokasser og meditere hele dagen. Tilgiv mig, Elizabeth.

 

Min Balinesiske Dagbog:

Jeg fløj til Bali. Turen til en populær indonesiske ø var sponsoreret af min SugarDaddy. Min drøm blev til virkelighed. Hjemmesiden Momondo har altid fortalt mig, at billetterne dertil var uden for mit budget. Det accepterede jeg. Jeg forestillede mig selv cykle gennem junglen og åbne mit sind med hjælp fra en spirituel guru. Jeg var fuldstændig uberørt af virkeligheden.

Jeg fløj selvfølgelig med Emirates, eksklusiv transport. Den brutale virkelighed ventede på mig ved min destination. Min SugarDaddy var nødt til at blive i Europa endnu en uge. Forretningsforpligtelser, du ved. Det var kun 7 dage alene i en totalt fremmed kultur, Elizabeth tilbragte måneder her. ”Du kan klare det” forsikrede jeg mig selv.

Næste reality check var: Bali så ikke ud, som jeg forestillede mig. Støj, forurening, motorcykler – kort sagt, kaos. ”Hvordan skal jeg finde mig selv her? Hvordan finder jeg sindsfred?” spurgte jeg mig selv. Min Daddy havde booket mig ind på et middelklasses-hotel, hvor smart. Dårlig aircondition og klistrede ris, hele tiden, dag og nat. Okay, jeg vil stoppe med at beklage mig. Jeg var på en af de smukkeste indonesiske øer. Ingen bekymringer, ingen bånd, frihed. Jeg tilbragte ugen med at udforske byen og afprøve mig selv. Jeg havde mange øjeblikkes svaghed. Jeg fór vild, jeg blev solbrændt, og blev venner med kakerlakerne. Jeg fandt ikke fred, men jeg overlevede.

Han ankom – da jeg så ham i lufthavnen smeltede jeg næsten. Ikke fordi det var 35 grader varmt. Han var så flot og sexet. Høj, solbrun, muskuløs, fortryllende og energisk (listen er længere). Hans blålige øjne var som oceanerne ved Phi Phi-øerne. Hans hypnotiserende hvide smil var lokkende. Han var en fabelagtig elsker – passioneret, men ikke pressende. Alligevel kunne jeg ikke forelske mig. Det var en aftale mellem os. Det betyder, jeg kunne godt, men jeg ville blive nødt til at skjule det. Han ville ikke være bundet, han ville leve livet, som var der ingen dag i morgen. Hans ord var min lov. Jeg var vidunderligt selskab socialt, i sengen og i samtaler. Jeg var åben som en bog. Det blev jeg nødt til at være, jeg ville gerne opleve uforglemmelige øjeblikke, som vil følge mig for evigt.

I de kommende uger oplevede jeg eventyr, jungle, den bedste tuntatar i mit liv og det søde liv som SugarBabe på rejsen. En klog SugarBaby. Bevidst om sine værdier og stedfast i sit sind. Hvad er de typiske mål for en SugarBabe på en eksotisk rejse? Solbrun hud, ikke solbrændt. Flagrende kjoler fra Zimmermann (på mode nu) og forførende hawaiianske surferagtige highlights i håret. Lyksalig glæde i udsigten, drinks og hans selskab. Du værdsætter hvert et unikt øjeblik, som du kan opleve takket være ham. Stræb efter mere end at ligge på stranden. Jeg ved at det ikke er den bedste underholdning at udforske ”turisthimlen”, men vis ham at det kan være interessant at studere andre kulturer. Især når din Daddy føler sig som en alfahan fordi du har en kort nederdel på, og enhver mand vender sig efter dig. Det vil opmuntre ham til at gå rundt, det lover jeg.