Ekstra Bladet søger kvinder, der har rejst for at sugardate

Ekstra Bladet søger SugarBabes og SugarMamas, der har rejst ud i verden for at date:

Til et projekt om sugardating på tværs af landegrænser søger Ekstra Bladet SugarBabes/SugarMamas. Vi leder efter personer, der vil fortælle om rejser, hvor hovedformålet er/har været at mødes med en lokal mand. Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har prøvet/skal prøve en af nedenstående ting:

1) Du står overfor at skulle af sted på en rejse, hvor hovedformålet med rejsen er at møde en bestemt lokal mand (altså, en mand der bor/lever på destinationen) at date. Vi vil rigtig gerne med på turen og lave en reportage omkring det. Det vil indebære, at du har lyst til at tale med os i interviews, samt evt. at stille op til fotos/tv (vi kan godt tale om anonymitet, hvis det er aktuelt). Vi er på udkig efter én, der skal til et eksotisk rejsemål (Evt. Caribien), men det er ikke det afgørende.

2) Du har tidligere været af sted på en rejse med det hovedformål at date en lokal mand på destinationen. Har du lyst til at fortælle os om oplevelsen – før rejsen, under og efter? Det vil indebære interviews, fotos samt måske tv.

Jeg håber meget, at jeg hører fra jer. Alle, der deltager, vil få tekster til gennemlæsning og rettelse for fejl og lign., inden vi bringer noget.

I er velkomne til at kontakte mig helt uforpligtende – og uden for citat – hvis I har uddybende spørgsmål til projektet.