Vi smed tøjet for at støtte et positivt syn på kvinders sexualitet

Hvad handler #UnapologeticSelf om?

Det virker til at vi lever i en tid, hvor debatter omhandlende kvinders seksualitet får mere opmærksomhed end nogensinde. Alligevel er der stadig en masse tabuer, stempling og slut-shaming, der bliver påtvunget kvinder i vores samfund.

Det er, hvad vi, et internationalt team af kvindelige medarbejdere på datingsiden SugarDaters, indså efter at have analyseret resultaterne fra et af vores spørgeskemaer om kønsroller og stereotyper. Det afslørede at kvinder, der er mere udfordrende i deres stil bliver dømt til selv at bede om negativ seksuel opmærksomhed mens kvinder, der er hurtige til at handle efter deres instinkter bliver stemplet som billige. Desværre er dette ikke udelukkende statistisk data. Dette er hvad vi som kvinder er vidne til i vores hverdag.

Dybt rørt af disse resultater fik vi en ide om at lave et statement, som vi alle tror på. Vi gik sammen om at formidle ideen om den frie, bevidste og selvsikre kvinde, der ikke fortryder hendes valg i en video. Det er sådan vores #UnapologeticSelf kampagne blev til.

Se kampagnevideoen her

 

Hvorfor os (og hvorfor vi smider tøjet)

Selvom vi er i et marketingsteam, markedsfører vi ikke virksomheden denne gang. Vi fremhæver en ide, der overgår materialistiske mål og vores individuelle ambitioner angående vores karriere. Det er os som personer, der står bag denne video. Vores kroppe, vores stemmer og vores budskab, som vi skrev i hånden. Vi er meget glade for at dele den, fordi den endte med at være præcist hvad vi ønskede – rå, kompromisløs og smuk.

Vi valgte at stå nøgne frem i videoen, alligevel valgte vi ikke at vise vores ansigter. Hvorfor? Fordi det ikke handler om os som individer. Vores kroppe symboliserer i videoen kroppe og sind for millioner af kvinder verden over. Vi føler, at vi fortæller en historie, vi er passionerede omkring, og alligevel går den langt ud over os som individuelle personer.

 

#UnapologeticSelf

For at gøre en lang historie kort, så fejrer vi på Kvindernes Internationale Kampdag vores frie vilje, vores smukke kroppe og vores seksualitet. Det kan virke en smule kontroversielt. Hvis det gør, betyder det bare at budskabet virkelig er værd at sprede. Stop med at sige undskyld for hvem du er som kvinde. Stop med at være ked af hvem du er som kvinde.