Marije Oosting, vinderen af SANTA’S SUGARBABY konkurrencen

Nytårsaften er forbi, men fejringen er langt fra overstået. I hvert fald ikke for én pige – Me95 eller Marije Oosting fra Schweiz, der vil modtage præmien på 3000 euro fra SugarDaters® for hendes forrygende billeder i SANTA’S SUGARBABY konkurrencen. Det er en ordentlig omgang sukker, men stadig fuldstændigt velfortjent eftersom hun uden tvivl har lagt meget arbejde i billederne.

Vi er meget glade for at se, hvor kreative og ambitiøse vores SugarBabes kan være, når det kommer til at udtrykke sig selv. Eftersom vi havde et begrænset antal pladser i vores julekalender, kunne vi ikke vælge alle de SugarBabes, der sendte billeder ind til konkurrencen. Men de, der kom med i julekalenderen, var – som ethvert medlem på SugarDaters® sikkert vil erklære sig enig i – ekstremt forførende.

Alligevel var der én pige, der skilte sig ud i alle vores SugarDaddies og SugarMamas øjne. Marije Oosting viste i sandhed, hvad det betyder at forføre SugarJulemanden og samlede derved flest stemmer. Se godt efter, for denne slags SugarBabe ser man ikke hver dag.

Men det handler ikke kun om sukkeret. Det handler om julens ånd og om at have været en del af en af SugarDaters® hidtil mest succefulde kampagner, om den oprigtige opmærksomhed fra alle, der gav en stemme, og om den spænding, der har været hen over juleferien. Nej, vi laver bare sjov. Selvfølgelig handler det om sukkeret, og Marije Oosting fortjener det helt ned til den sidste sukkerknald.

Vi kan ikke vente med at tale med vinderen, og vi lover, at vi vil fortælle jer om hende. Hvordan har hun det med at have vundet? Hvordan vil hun bruge pengene? Hold jer opdaterede her på bloggen for at få alle de saftige detaljer om den imponerende SugarBabe fra årets julekalender.

Vi vil takke alle, der deltog i konkurrencen og stemte på deltagerne. Det er jer der gjorde SANTA’S SUGARBABY til en uforglemmelig oplevelse. Hav en god start på det nye år!