Skriv en profiltekst, der forfører SugarBabes

Hej SugarDaddies

 

I dag vil jeg give jer nogle tips til, hvordan I skriver en god profiltekst. Dette blogindlæg vil hovedsageligt være rettet mod mænd. Beklager damer, jeg vil hjælpe jer en anden gang.

En god profiltekst har to funktioner: Først og fremmest at fange læserens opmærksomhed og tiltrække folk ved hjælp af humor og stil. For det andet at frasortere folk, der lugter af sved, går i crocks og går i for stramme leggins.

 

En profiltekst er som en reklame, og det du skal sælge, er dig selv. Der er voldsom konkurrence, og derfor bliver du nødt til at være foran dine modstandere, hvis du vil have succes. Nok om det. Der er en meget god formular, som jeg brugte, da jeg skrev salgstekster for industriprodukter. Den virker ligeså godt, når du skriver den perfekte profiltekst til SugarDaters®. Formularen hedder AIDA. AIDA står for:

 

A-Attention

I-Interest

D-Desire

A-Action

 

Først og fremmest handler det om at fange læserens opmærksomhed (A). Så skal du gøre læseren interesseret i det, du skriver (I), dette inkluderer at skabe et behov, et ønske eller lyst (D). Når du er kommet så langt, handler det bare om at sikre dig, at der vil ske noget, hvilket vil sige, at en lækkerbisken bide på krogen og svarer på din profiltekst (A).

 

Her er et eksempel på en profiltekst, der har virket meget godt. Kun selvsikre kvinder med en god humor har svaret på denne profiltekst.

 

Overskrift: Jeg er den mand din mor advarede dig imod.

 

Jeg vil ikke gifte mig med dig og gøre dig til en såkaldt nobel kvinde, til gengæld vil jeg forføre dig med alle de gode ting, livet har at byde på, og nogle spændende oplevelser. Der vil være rejser, operaer, champagne, shopping, sejlture på min båd og selvfølgelig lidenskab. Så læn dig tilbage, luk øjnene og forestil dig dette liv som en ferie fra det kedelige hverdagsliv.

Desuden vil jeg forkæle dig så meget, at du vil være uopnåelig for andre mænd resten af dit liv. Værsgo, jeg er den frygtelige, frygtelige mand din mor advarede dig imod.

 

Dette er et eksempel på hvordan AIDA modellen kan bruges. Men der mangler en ting, og det er en opfordring til handling (A). I stedet refererer den tilbage til overskriften med et glimt i øjet. Profilteksten er ikke alt for detaljeret, fordi vi lader læserens fantasi fylde de tomme huller. Den rigtige kvinde vil fylde hullerne med gode billeder. Det er et psykologisk trick. Hjernen hader tomrum, og derfor vil den fylde disse med positive billeder.

 

Du undrer dig måske over, hvilke svar profilen fik. Her er nogle eksempler:

 

”Hej med dig, din frygtelige mand.

Jeg må indrømme, at jeg var meget fascineret af din profil…

Jeg elsker eventyr og de gode ting I livet, og at opleve det med en spændende mand er vidunderligt.

XX Jen”

 

”Endelig en mand der tør handle. Jeg kan lide dig, og en uendelig strøm af beskeder frem og tilbage siger mig intet. Jeg er klar til eventyr, lidenskab, sex og strand og jeg er klar nu!”

 

I min bog kan du læse mere om profiltekster. Du kan også lære om de perfekte billeder til din profil i min bog. Held og lykke

 

Din ven Lars

Nomoremrniceguy.se