Fordele ved aldersforskel

Hej

Jeg vil starte med at fortælle, hvem jeg er. Mit navn er Lars Rosenquist, og jeg ved alt om, hvordan man får opmærksomhed fra det modsatte køn. Fra nu af vil jeg skrive nogle blogindlæg og dele mine oplevelser og erfaringer. Jeg har skrevet en bog på svensk, der hedder ”No more Mr Nice Guy”, og du kan finde bogens hjemmeside på nomoremrniceguy.se. I bogen vil du kunne lære, at det at vække opsigt og virke tiltrækkende er en evne, man bliver nødt til at lære, ligesom at lære at svømme eller køre på cykel. Du vil lære, hvordan hurtige løsninger som score-guruer ikke fungerer. Du bliver nødt til at gøre en indsats, intet der har en værdi vil komme til dig let.

I dette første blogindlæg vil jeg skrive om aldersforskel. Aldersforskel mellem en mand og en kvinde er fuldstændigt naturligt. Så er du en midaldrende mand og medlem af SugarDaters, skal du være stolt når dine venner ser dig med en smuk kvinde ved dig side. Onde bemærkninger er blot grundet jalousi. Hvis nogen påstår, at du er en sugardaddy skal du bare svare: ”JA! Jeg udforsker sugardaddy-livet. Affind dig med det!”

Hvorfor falder nogle ægteskaber fra hinanden? Kan aldersforskel være årsagen? Eller nærmere, manglen på aldersforskel i forholdet? Hvor mange gange har vi mænd ikke hørt en kvinde klage over sin mand med ordene ”Jeg skal rydde op efter ham, jeg er nødt til at plage ham til at gøre rent eller slå græsset…. Han er en stor baby!”

Det værste er at kvinderne har ret. Kvinder modnes meget hurtigere end mænd, og de er mere intelligente. Det er intet under, at det er svært at holde et forhold sammen, når den ene af parterne altid er den, der bærer den største byrde i forholdet og tager mere ansvar end den anden.

Det er svært for os mænd at modnes hurtigere, end vi allerede gør. Vi er, hvem vi er, og vi har vores begrænsninger. Det er muligt at evolutionen kan skabe forandring, men det vil tage hundredvis af år, hvilket der er lang udsigt til i vores livstid.

Er vi mænd dømt til at være herren I huset og styre arbejdspladsen? Kan vi finde en måde, hvorpå vi kan få harmoni i hjemmet?

Det er faktisk muligt. Lev et behageligt ungkarleliv indtil du er mindst 40, helst 45. På den måde vil du have nok tid til at fjolle rundt, få en stabil økonomi og du er modnet nok til at være den perfekte partner og forældre. Så kan du involvere dig i et fast forhold med en kvinde, der har den samme grad af modenhed som dig. Vælg en kvinde, der er mindst 20 år yngre end dig, måske endda 30 år yngre, hvis du selv er omkring 60 år. Aldersforskel er nøglen!

Men er det ikke for sent at få en baby, når man er midaldrende, vil nogen spørge? Jeg vil stille dem et spørgsmål tilbage: Hvor mange gange har man ikke hørt om bedstefædre, der siger, at det er sjovere at have børnebørn, end det var at have sine egne børn? Svaret er, at børn ikke er sjovere, sødere eller bedre, bare fordi de er børnebørn. Den eneste forskel er at bedstefædre er langt mere modne og mere egnede til at være fædre.

Så hvad er fordelene for kvinden i dit liv? Hun får ikke endnu en stor baby, der lugter af babygrød når han åbner munden. I stedet får hun en mand ved sin side, som hun kan værdsætte og se op til, ligesom vi mænd vil beundre og se op til vores kvinde.

Næste gang vil jeg skrive om, hvordan man skriver den perfekte profiltekst, der vil frasortere alle sofakartofler med afskallet neglelak, ubarberede ben og mangel på vægtkontrol.

 

Din ven Lars,

Nomoremrniceguy.se