Sugarbabes taler sammen om daddys

Sukkermand er en SugarDaddy på SugarDaters.dk og deler sine spændende tanker og erfaringer fra sugardatinglivet med os på sin egen blog. I denne uge skriver han om et fænomen, han har oplevet på hjemmesiden, nemlig at mange SugarBabes har veninder, der også benytter sugarDaters®, så de kan snakke sammen om oplevelserne. Læs hele indlægget herunder eller klik ind på Sukkermand i København for at finde andre spændende historier og debatter.


I lang tid troede jeg, at hver en kvinde jeg kommunikerede med på SugarDaters® sad bag skærmen et sted alene og passede godt på at holde alt hemmeligt.

Og jo, de hemmeligholder ofte at de benytter SugarDaters®, når vi taler familien og bekendtskabskredsen, og mange af deres venner ved det heller ikke. Måske ved nogle af deres nære, hvis de generelt er til modne mænd, men heller ikke mere. Nogle SugarBabes går sågar uden om alle mænd i lokalområdet, når de leder efter en SugarDaddy.

Og sådan er man ligeledes forsigtig som SugarDaddy, selvom ingen af os gør noget forkert. Men det er intimt og kan misforstås på grund af det med gaverne.

Men heldigvis har jeg efterhånden erfaret, at mange Sugarbabes “følges” med en eller flere veninder. Eller får inspiration fra dem. Ved ikke præcist, hvor meget de koordinerer og taler sammen, da de fleste klogeligt er forsigtige med at nævne andet end, at de har veninder der også er på SugarDaters®.

Oplagt taler de om gaver, men også om sikkerhed. Fx hvordan man gør sig lidt mindre synlig på de sociale medier. Og det er jo fint, da der findes stalkere derude.

Først og fremmest hører jeg, at de taler om de mænd de møder. Og der i ligger successen for SugarDating. Mange unge kvinder har simpelthen mødte lækre mænd, som er kloge og søde eller hvad den enkelte nu kigger efter – OG giver gaver. Det fænger og smitter, selvom medierne kun sniksnakker om det dårlige. Derfor er så smukke og almindelige unge kvinder at finde der. Trods risikoen for opdagelse samt de få ubehaglige mænd, der også kan opleves via SD – og alle andre steder.

På nogle uddannelsessteder ved jeg, at adskillige er i gang med eller har erfaring med SugarDating. Også derfor skal man som mand opføre sig ordentligt. For den fælles tur på SD sitet indbefatter sikkert en pæn portion søstersolidaritet – træder du ved siden af og gør en SugarBabe sur, så kan det potentielt vandre videre til en kreds på 5-10 unge kvinder. Der udveksles måske også historier om de bedste mænd på sitet, der erfaringsmæssigt både har stil og er gavmilde.

SugarDating er ikke et rent solo-projekt. SugarBabes tager typisk på SD med mindst en veninde på sidelinjen. Hun hører historierne og får måske ligefrem et kig på skærmen. Det giver tryghed og viden og gør det mindre overraskende, når hundredvis af mænd på SD byder sig til med mere eller mindre gennemtænkte beskeder.