Hvordan du opnår succes med online dating

SugarDaters er en online dating platform, hvor der er et hav af mennesker, du kan date. Som man siger på engelsk “There are plenty of fish in the sea” og dette gælder også på SugarDaters. I skrivende stund er der næsten 120.000 brugere rundt i verden, der leder efter en sugardate, så der er masser at vælge imellem. Men måske er du lidt kræsen, og det har du også kun ret til at være. De fleste foretrækker kvalitet over kvantitet, uanset om man leder efter en flirt, eller en at dele resten af liver med. Det er normalt, at man ikke tager den første og bedste, man møder gennem online dating. Dog er der mange forskellige måder, at udvælge, hvem der skal med på date, og hvem der ikke skal.

Man kan have meget forskellige tilgange til, hvordan den (eller de) rette skal findes. Vi har tidligere skrevet om SugarBaben, Sofia, der brugte meget tid på at opbygge en interessant profil, med en dækkende profiltekst og forskellige billeder, der viser hende i forskellige situationer. Hendes bedste strategi ved online dating var at skrive til mændene først, og ikke sidde med hænderne i skødet, og vente på, at de skrev til hende. Sofias metode var en smule systematisk, da hun prøvede flere forskellige billed- og profiltekstkombinationer af, inden hun fandt det mix, der tiltrækker lige netop de mænd, hun finder interessante. Det er dog muligt at have en langt mere systematisk og analyserende tilgang til, hvordan kærligheden findes.

Amy Webb taler i denne TED TALK om, hvordan hun brugte systemer, analyse og matematik til at opbygge en metode, der hjalp hende til at finde kærligheden gennem online dating. Hun opstillede et pointsystem for at vurdere, om folk var værd at date og kiggede på, hvad den type mand, hun fandt interessant, ledte efter, og hvilke andre piger, der søger denne type mand. Nogle vil mene at hendes analytiske tilgang er genial, mens andre vil mene, at det er alt for meget arbejde bare for at finde en date. Men er det ikke det hele værd, hvis man finder en man kan dele livet med? Se videoen i linket ovenfor og vurder selv, hvad du synes.