Sugarbabe: Mindre interview førte til spændende rejse

Helt tilbage i slutningen af april gennemførte vi et mindre interview med SugarBaben Sofia, der har en af de mest populære profiler på SugarDaters®. Interviewet handlede om, hvad hun havde gjort for at opnå så stor succes. Sofias profil er en af de SugarBabe-profiler, der bliver besøgt flest gange om dagen, og som får flest henvendelser. Interviewet ledede til, at vi skrev et blogindlæg med Sofias gode råd til, hvordan man på bedste vis finder den SugarDaddy, man leder efter. Blogindlægget blev offentliggjort i starten af maj.

Gennem de sidste 3 måneder har Sofia været på en noget spændende rejse, da hun efter at blogindlægget blev offentliggjort blev kontaktet af en journalist fra Ekstrabladet, der gerne ville skrive en historie om hende. Artiklen om Sofia og hendes liv som SugarBabe blev udgivet i sidste uge på ekstrabladets hjemmeside. I den forbindelse har Sofia kontaktet os, og fortalt om hendes oplevelse i en email:

oln j

Hej SugarDaters

Jeg vil bare lige skrive og sige tak for, at I lavede det interview med mig tilbage i april. Det har ført mig på en spændende rejse, og jeg troede ikke at en så lille ting, som et kort interview over telefon på 10 minutter, kunne føre til noget så nyt og spændende. Som i ved blev jeg kort tid efter kontaktet af en journalist, der var åben og imødekommende, og vi havde en god dialog. Han respekterede, at jeg gerne ville være anonym i den artikel, han skrev, og kun ville nævnes med fornavn, som i jeres blogindlæg. Efter at have ventet spændt en måneds tid på at se artiklen, blev den endelig udgivet i denne uge, og jeg er ærligt talt meget glad for resultatet. Der er ingen af de ting, jeg har sagt, der er blevet drejet eller misforstået, og han har holdt sig til min historie 1:1. At man så kan læse i kommentarfeltet, at der er nogen, der ikke kan lade være med at dømme, er jo op til dem. Jeg er i hvert fald glad for “min” artikel – selvom jeg er en af de få, der ved at det rent faktisk er mig, der er den Sofia, der bliver nævnt i artiklen. Tak for denne mulighed!

Venlig hilsen Sofia