Søger du et sommerjob? Prøv sugardating

Leder du efter et job i sommerferien? Hvorfor ikke prøve at sugardating som sommerjob?

 

Sommerferien er over os. Hvis du er studerende og endnu ikke har fundet en måde at tilbringe din tid i sommerferien eller endda tjene lidt ekstra penge, kunne sugardating være en mulighed. Her er 5 gode grunde til at prøve sugardating i somerferien.

 

Du kan rejse gratis

Ud over at at din SugarMama eller SugarDaddy dækker alle udgifterne til rejsen, kan du også komme til at besøge steder, du kun havde drømt om i dine vildeste fantasier – Eksotiske steder, hvor det vil tage evigheder for dig at spare sammen til bare flybilletten, kommer lige pludselig indenfor din rækkevidde.

 

Få fritid med sugardating som dit sommerjob

Du behøver ikke bruge tiden på et fuldtidsjob i et supermarked eller en isbod ved havnen, når du har sugardating som dit sommerjob. Sugardating er noget du bruger meget tid på eller mindre tid på, men uanset hvad vil du lave ting med din SugarDaddy eller SugarMama, der er sjovere end at sætte ting på hylder eller sælge is til skrigende børn dagen lang. Du behøver ikke kigge længselsfuldt ud af vinduet og håbe, at det var dig, der kunne nyde sommervejret, for det er der masser af tid til når du SugarDater i stedet for at have et job.

 

Lær

Verden er fyldt med nye perspektiver, du ikke ser før du får en SugarDaddy eller SugarMama. Din Daddy eller Mama har gjort et eller andet rigtigt i deres liv, siden de har råd til deres dyre livsstil. De har opbygget en del livserfaring og har lært af deres fejl. Udnyt dette og bliv klogere på dig selv og på verden. En SugarDaddy eller SugarMama er mere end bare en måde at tjene penge. Du kan lære en masse ved at udveksle dine ideer og få gode råd af dem.

 

Skattefrit

Siden du får gaver og oplevelser med din Daddy eller Mama hen over sommerferien, skal du ikke betale skat af det, du får. Har du et fuldtidsjob, ryger 40 % af din indkomst hurtigt til skat og arbejdsmarkedsbidrag.

 

Se fantastisk ud

Forestil dig selv i en supermarkedsuniform eller i en isbod contra det at være SugarBabe eller BoyToy som sommerferiejob. Som SugarBabe eller BoyToy har du tid og penge til at pleje dig selv, hvor imod at du nok bare sætter en hurtig hestehale eller tager på arbejde med morgenhår, når du skal tidligt op på arbejde i et supermarked eller en isbod.

 

Der er sikkert tudindvis af andre sommerjobs, du kan overveje i sommerferien, så nu er der ét mere du kan tage med i betragtningen – og det kan være det bedst betalte sommerjob. Samtidig kan du få lov at stå på den rigtige side af disken i isboden!