Billedernes magt

Når det gælder online dating, er udseendet det, der betyder mest. Det er det første folk ser, og inden de klikker ind på din profil for at læse mere om dig, vil de se et billede af dig. Men kan vi blive enige om, at folk kun klikker ind på en profil, hvis de synes om personens udseende?

 

Hav et godt profilbillede

Et godt profilbillede er derfor meget vigtigt i onlinedatingens verden. Men du kan være den flotteste kvinde eller mand på jorden, og stadig ikke få særligt mange henvendelser, hvis dit billede ikke skiller sig ud fra mængden. Det handler derfor ikke kun om at se godt ud på billedet, men også skabe blikfang. Sørg derfor for at få taget nogle gode billeder i god belysning, for der er intet værre en grynede selfies med et brun-gråligt skær, fordi det blev taget i et mørkt lokale. Tænk desuden gerne i stærke farver og gode kontraster (se for eksempel billedet ovenfor). Mange prøver at redde deres billeder ved at putte en masse filtre på, men dette resulterer ofte i en endnu værre billedkvalitet. Tag dig derfor tid til at få taget det helt perfekte billede, og hvis du oven i købet kan få billedet til at fortælle noget om dig selv, er det endnu bedre. En måde at få billedet til at sige noget om sig selv er ved at indrage elementer, der betyder noget for dig. Dette kan være alt fra kæledyr til sportsudstyr til dit yndlings sæt tøj. En anden mulighed er at tage billedet på en lokation, der betyder noget for dig.

 

Brug billederne i dine albums fornuftigt

Når du endelig har fået uploadet det perfekte profilbillede, så tag lige et kig på de andre billeder på din profil. Her gælder det igen om at skille sig ud. Blikfang er mindre vigtigt, når man bladrer igennem dine albums, men sørg for at have nogle billeder, der både fortæller noget om hvem du er, men som samtidig også gør, at man ikke glemmer dig. Hvad gør dig speciel i forhold til alle de andre kvinder eller mænd? Det er især det, du skal have fokus på i dit offentlige album.

Nogle vil anmode om adgang til dit private album. Her kan du uploade nogle af de billeder, du ikke vil dele med hvem som helst. Om de skal være personlige eller pikante er op til dig. Men det er altid spændende at få adgang til en anden persons private album for at se, hvad de skjuler for offentligheden.

 

Giv ikke billeder ud

Der er 3 gode grunde til ikke at at sende billeder til ham eller hende, du skriver med, hvis de ønsker at se dig fra flere sider.

Den første grund er, at du aldrig har 100% kontrol over billedet, når det først er i hænderne på en anden. Og er billedet af en lidt mere pikant kaliber, kan du ikke stole på, hvad det bliver brugt til, med mindre du selvfølgelig har mødt personen og stoler på ham eller hende. En anden grund er, at billeder aldrig vil gøre din charme retfærdighed, så brug det som undskyldning for at ses i virkeligheden. På den måde vil personen kunne se dig fra alle sider, og forventningerne vil ikke være spolerede. Billeder kan nemt gøre indtrykket af en person forvirrende, så pas på med at give for meget af dig selv i billedform – hvilket leder til den tredje grund. Skab noget mystik omkring dig selv ved ikke at sende flere billeder end dem på din profil. Hvis du fordrer modparten for meget med billeder, vil mystikken være ødelagt, og de tror, de ved præcis hvem du er, og hvordan du ser ud – eller de vil i hvert fald have et stærkt indtryk af det.