Foretrækker Daddies, at de selv skriver først?

Nej, det gør de ikke.

Mange SugarBabes tror, at hvis de finder en SugarDaddy-profil, der virker interessant, er det bedst, at vente med at skrive, til han tager kontakt. Dette skyldes, at de gerne vil have, at det er manden, der tager initiativ, og de kan samtidig frygte, at det virker desperat, hvis det er dem, der skriver først. Så hellere være kølig og vente på, at manden tager initiativet. Men her gælder en meget simpel regel: Hvis du finder en SugarDaddy, du kan lide, så skriv til ham. Grunden til, at han ikke har skrevet til dig, er simpelthen, at han ikke har set din profil, så hjælp ham lidt på vej og vær den første, der skriver. Det virker åndsvagt at vente på at han skriver – det synes han også.

 

“Du skriver bare”

Hvor mange SugarDaddy-profiler har du kigget på for nylig? Bemærkede du, at størstedelen af dem nævner et simpelt ord? “Skriv”. De fleste SugarDaddyes opfordrer SugarBabes til at tage kontakt, hvis de vil vide mere. De forventer, at en SugarBabe er en kvinde, der er selvsikker og målrettet. Det vil sige, at de fra starten antager, at du ved, hvad du vil og ikke er bange for at gå direkte efter det på SugarDaters. Det er nemmere for begge parter, hvis man går efter det, man vil have og ikke er bleg for at sige det højt.

Hvis du altid kun svarer og ikke selv indleder samtaler, vil du hovedsagligt tiltrække den type SugarDaddies, der leder efter engangsknald – og er det virkelig det, du søger?

SugarDaddies har FULD KONTROL over DERES LIV. Det betyder, at de ikke har lyst til at kontrollere dit liv. De vil se initiativ og se, hvordan du ønsker dit liv skal være, så de måske kan hjælpe dig med at få det til at gå i opfyldelse. Så vær konkret, når du fortæller, hvad du ønsker at få ud af forholdet.

 

“Hvad har du på lige nu?”

SugarBabes, der har modet til at starte samtaler er fantastiske! Det er kun én ud af fem SugarBabes, der tager initiativ. Vidste du, at det faktisk er disse piger, der har mest held med at finde den rigtige SugarDaddy? Store læber, Barbie-krop, sexet optræden og stil er ikke alt. SugarDaddies er tiltrukket af interessante kvinder, der kan overraske dem med en interessant samtale. Så i stedet for at starte ud med et simpelt “Hej, hvad laver du?” så prøv med noget mere interessant som “Hvad har du på lige nu?”. Jo mere vild og kreativ, destoo bedre. Alle kan skrive “Hej”, men ikke alle tør skrive “Jeg kan se du arbejder i et laboratorie?… Jeg er sikker på, at vi kan skabe kemi mellem os?”

 

DINE betingelser

Det er et forhold på dine betingelser. Du bestemmer reglerne. Og hvis du begynder at tage initiativet, bestemmer du ikke kun, hvem du skriver med, men også hvad I skal skrive om. De første beskeder er meget vigtige for at starte en god samtale, og hvis det er dig, der tager initiativet er det langt lettere at bestemme slagets gang. Så i stedet for at spilde tiden på høfligt at svare SugarDaddies, som du egentligt ikke er interesseret i, så start i stedet nogle dybe eller underholdende samtaler med Daddies, du faktisk har tænkt dig at date.