SugarDaters® eftertragtede SugarBabe deler hemmeligheden

Sofia er blandt de mest populære SugarBabes på SugarDaters®. Hendes profil har succes og bliver set af adskillige SugarDaddys hver dag, og hendes indbakke er ved at eksplodere. Hun er en 25-årig attraktiv pige med flotte former, blå øjne og brunt hår, som bor i Aarhus. Sofia er gået med til at dele et par af hemmelighederne bag sin succesfulde profil i et interview med SugarDaters®.

 

Din profil på SugarDaters® er en af de mest besøgte. Hvordan har du det med den succes?

Ærligt talt er jeg rimeligt overrasket! Selvfølgelig har jeg bemærket, at der er mange SugarDaddys, der skriver til mig, men jeg havde ingen idé om, at jeg var blandt de mest populære SugarBabes. Det er meget smigrende, men også en smule stressende. Jeg har allerede én fast SugarDaddy, der rejser meget. Det er grunden til, at jeg stadig har en profil på SugarDaters®, så jeg kan finde endnu en SugarDaddy, der kan holde mig med selskab, når den anden er i udlandet. Så det er lidt travlt at tage sig af en Daddy, og stadig svare på henvendelser fra mange andre. Men jeg kan lide det. De fleste af dem er meget søde og giver mig mange komplimenter.

 

Hvad tror du årsagen er til din succes?

Jeg tror, man skal vise, hvem man er fra den mest interessante og flatterende side. Jeg har lagt meget arbejde i at lave en interessant profil, og jeg opdaterer den jævnligt. Med en interessant profil mener jeg at lave en god profiltekst, der skiller sig ud og have nogle tiltrækkende og awesome billeder, der viser mig fra mange vinkler i forskellige situationer. Jeg er ikke kun Sofia, den søde SugarBabe. Jeg er også en studerende, der kan lide at være sammen med vennerne, shoppe og feste. Jeg har mere end én side, så mine billeder forestiller ikke kun mig, der poserer frækt med et flirtende blik.

 

Så hvad er hemmeligheden bag din profiltekst?

Jeg har efterhånden haft min profil på SugarDaters® i et par måneder, så jeg har haft tid til at eksperimentere og finde ud af, hvad der virker bedst for mig. Jeg tror, det kræver forskellige tilgange, hvis man leder efter en flirt, og hvis man leder efter et forhold – altså en fast SugarDaddy. Jeg hører til den sidste gruppe.

 

Hvordan har du eksperimenteret?

Jeg har prøvet mange forskellige profiltekster og beholdt dem i en prøveperiode på en eller to uger for at se, hvilken type mænd de tiltrak. Hvis det var for vovet og flirtende var min oplevelse, at jeg blev kontaktet af mænd, der kun ville have sex. Jeg prøvede også at holde det helt neutralt og bare beskrive, hvem jeg er, som man ville gøre på enhver anden datingside, men det fik mig til at fremstå kedelig og tiltrak igen den forkerte slags SugarDaddys. For mig handlede det om at finde den rigtige balance, der tiltrak den type SugarDaddy, som jeg søger. Endelig fandt jeg med stor succes den perfekte kombination af flirtende, underholdende og informerende profiltekst. Den fortæller, hvem jeg er med et glimt i øjet.

 

Kontaktede din nuværende SugarDaddy dig så efter, du havde lavet “den ultimative profil” med et flot billedalbum og den perfekte profiltekst?

Nej, slet ikke! Det var mig, der tog kontakt til ham. Jeg tror ikke på, at jeg får en date, hvis jeg blot sidder med hænderne i skødet og venter på den perfekte mand. Hvis jeg synes en SugarDaddy virker interessant, kontakter jeg ham med det samme, i stedet for at kigge på hans profil hver dag, og vente på at han skal skrive til mig. Det tror jeg, der er mange SugarBabes, der gør. De tror sikkert, at de kun kan føle sig specielle og attraktive, hvis det er manden, der tager kontakt til dem, men jeg føler mig ligeså speciel – måske endda mere end dem. De mænd jeg skriver til giver mig komplimenter for mine billeder eller spørger ind til nogle af de ting, jeg skriver i min profiltekst. Så jeg tror faktisk, det er den perfekte kombination at have en personlig profil, der viser hvem man er, og være den, der skriver først – det giver nogle virkelig gode samtaler og holder mig beskæftiget.

 

Selvom du har en af de mest travle profiler på SugarDaters®, har du kun en SugarDaddy. Hvad skyldes det?

Jeg foretrækker kvalitet over kvantitet, og jeg har høje standarder. Jeg vil have god kemi og en ægte relation, samtidig med at jeg vil have et liv i luksus. Og det giver min faste SugarDaddy mig. Jeg oplever så mange ting, jeg aldrig ville have oplevet med en anden SugarDaddy, og vi passer bare sammen på virkelig mange planer. Jeg er super glad for, at jeg tog kontakt til ham og ikke bare ventede på, at den rigtige SugarDaddy ville tage sig sammen og skrive en besked til mig. Han fortalte mig faktisk, at han var overrasket og smigret over, at det var mig, der skrev til ham først. Jeg tror, det er en af grundene til, at han var så interesseret i mig fra dag ét – fordi jeg skilte mig ud fra de andre SugarBabes og tog initiativ. Men er det ikke også det en rigtig SugarBabe skal? Få deres Daddys til at føle sig eftertragtede og godt tilpas? Jeg tror man kan sige, at det er hovedårsagen til min succes. Jeg opfører mig som en rigtig SugarBabe, finder manden interessant og starter en samtale, hvor jeg smigrer og beundrer ham.